Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]XenoxMT2

Bloha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem następujący podczas próby zalogowania się na grę wyskakuje mi to : Nie możesz zostać zarejestrowany z nieznanych powodów NOACT a na stronie głównej pisze że moje konto jest nie aktywne. a grałem przed tym incydentem godzinę wcześniej. i tak nagle się stało i zero wyjaśnienia nic ? -.-

Za pomoc daje + :)

Opublikowano

Tym to się aktualnie nie przejmuj. Jeżeli ten problem będzie występował bo dłuższym czasie, to może być to spowodowane czymś z Twojej strony. A co do tego, że na stronce jest On wszystko. Występują takie buggi, że mimo, że serwer wyłączony albo chwilowo nie czynny, kilka osób zostaje na serwerze, ale jak tylko się spróbują wylogować, albo zmienić Mapke - logają.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprobuj na innym kompie . A jesli nie to masz bana

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Pewnie konto ci się zbugowało . Admin ci nie pomoze bo na serwie nie bylo go ze 2 lata . nie ma rady . znajdz inny serwer bo xenox to dn0.

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

@Up Spam. Admin od 2 miesięcy pilnie urzęduje na Xenoxie ^.^ Więc nie nabijaj sobie postów ^.^

@Top Napisz po prostu na forum, bo ostatnio Gm odpisuje na pytania etc. Ogólnie zaczęło się coś DZIAĆ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...