Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Witam potrzebuje pomocy z patchem..(kolejny raz)

Brylus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Scotube poleciles mi abym sciagnol nowego clienta ... ale linki sa tak zwalone ze 1 link trzeba sciagac okolo 7-8 godzin przy necie 10mb :) wczesniej zaproponowales simple patcha.. tylko nie podales mi jaka wersje patcha mam sciagnac .. czy moglbys mi to napisac w podpunktach co i jak mam zrobic.. ? wiem ze duzo zemna roboty ale musze w to zagrac:D Dzieki z gory za pomoc

Opublikowano

hmm wiesz co ja bym gre normalnie uruchomil ale jak klikam dbo to takie biale okienko to wtedy mi sie gra wlacza i jest git ale mam pol czarnego ekranu.. i nie rozumiem jak mam wyszukac patcha do simple patchera.. czyli jaka wersje patcha mam pobrac.. a tym patchem z tajwanskiej strony to mi sie zacina w pewnej chwili i jest dupa

Opublikowano

Pobieraj patche programem fleshget :

A najpierw sprawdzasz wersje client'a w luncherze na samej górze masz podaną wersje np. 1.57.37 i dopobierasz patche kolejno z tej strony :

http://patchdbo.wasabii.com.tw/Download/DBO_CT_TW_Release/Patch/PatchVerList.XML

I jak masz np. 1.57.21 to pobierasz 23, 25, 29, 31, 35, 37. i tak do końcowego patcha.

A jak pobrać to tak :

patchdbo.wasabii.com.tw/Download/DBO_CT_TW_Release/Patch/1.57.21.RTP <--- tą końcówkę zmieniasz zawsze jak pobierasz inny patch.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...