Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto kupi mi championów?

PadSaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osób którzy chętni są kupić mi postacie w Lolu.

Postacie to:

Lulu, Zed, Darius, Nocturne, Blitzcranki Draven.

Najbardziej chiełbym dostać Lulu, a potem Zeda.

W Lolu nazywam się PadSaj i gram na serwie Północ-Wszchód.

Dziękuje wszystkim, którzy mi kupią któromś z tych postaci. A najbardziej cieszyłbym się z Lulu.

Pozdro

Opublikowano

Zaraz... może mi wytłumaczyć jak ktoś może komuś kupić champa?

Przecież sam sobie kupujesz za odpowiednią ilość PZ/IP

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu napisał do Unii Europejskiej o dofinansowanie inwestycji kupienia championów w LOLu .

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Szukam osób którzy chętni są kupić mi postacie w Lolu. Postacie to: Lulu, Zed, Darius, Nocturne, Blitzcranki Draven. Najbardziej chiełbym dostać Lulu, a potem Zeda. W Lolu nazywam się PadSaj i gram na serwie Północ-Wszchód. Dziękuje wszystkim, którzy mi kupią któromś z tych postaci. A najbardziej cieszyłbym się z Lulu. Pozdro

Proponowałbym wysłać po kilka kopii do ministerstwa gospodarki rolnej, z pewnością odpowiedzą i rozwiążą twój problem w dobie kryzysu gospodarczego.

A tak na poważnie. Nikt ci championa nie kupi, mimo że właśnie minęły święta. Polacy to niestety (a może stety? Who knows??) w znacznej części taki naród że dadzą sobie prędzej rękę uciąć niż wydać forse na kupno sobie RP w LoLu, a tym bardziej komuś.

Opublikowano

Według mnie należy napisać podanie do Rady Polityki Pieniężnej, aby wywarli wpływ na Narodowy Bank Polski, który miałby Ci przelać pieniążki na RP - będziesz świecił zedem na 1 lvlu.

Opublikowano

Wysłałem ci Lulu ze skórką i Zeda (ale nim trudniej się gra, więc niewiem czy ci się spodoba), póki można prezenty kupować. Jak ktoś chce jeszcze to prosze pisać na pw, bo mam jeszcze troche niepotrzebnych RPków.

y526IOx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...