Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Szybki gold?

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ema, dostałem bana na moje konto wszedłem na smurfa chciałem zobaczyć do jakiej ligi mnie przydzieli bo 10 grach i samych winach 1 przejebałem xD

na tym smurfie na 2 sezonie był brąz 2.

eshc.jpg

Mam pytanie dlaczego ludzie tak się srają ze nie można wyjść ze srebra albo brązu skoro na tych 9 meczach co grałem były takie boby czasami nawet typy z healami..

Jak ktoś chce szybko wbić golda polecam smurfa ;D

Zapewna jakbym wygrał 10/10 to byłoby Srebro 1 albo gold 5, ale pewnie srebro

http://www.lolking.net/summoner/eune/28108584

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Konto na którym rzadko gramy, takie które jest gorsze od naszego głównego konta.

@top no i co? wyfarciłeś po prostu team, pewnei soraka carrowała i tyle. Patrząc na twoje ap runki to strzelałbym na brąz 2

beznazwy1za.png

Opublikowano

Bardzo wiele zależy od farta na silverze.

Co z tego że ja wygram topa, spushuje, pomoge midowi a bot robi wszystko zebyśmy przegrali?

Grałem ostatnio z typami z golda i wyżej i jakbym ich trafił na lini to by z nich nic nie zostało.Dziwne że oni wyszli a ja nie..kolesie odemnie ze szkoły którzy po prostu lamią, nic więcej(ktoś kto ma na meczu premade 5v5 60 farmy i zwala to na supporta) wychodzą na golda a ja siedze i ruszyć się nie moge z silver 3-2 to wut?

Też nie raz przepierdalam linie i ktoś mnie keruje, na silverze liczy się to kto ma mniej noobów i flamerów w teamie i tyle;)

Opublikowano

Konto na którym rzadko gramy, takie które jest gorsze od naszego głównego konta.

@top no i co? wyfarciłeś po prostu team, pewnei soraka carrowała i tyle. Patrząc na twoje ap runki to strzelałbym na brąz 2

ap runki? widzę mamy tutaj zawodowca, zademnostruj proszę lepsze runki na lux proszę :C

trollujesz czy coś, bo jak tak to chujowo :C

@UP da się carrować solo gre, co ty pierdolisz na lolkingu widac ze te 3 mecze ja carrowalem linie dostawały w dupe ale lux lajtowo caruje sie:)

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Od tego są mocniejsze picki typu mumu i eliminowanie ich. Najbardziej polecam carrować junglą, bo to właśnie nią możesz dać swojemu teamowi swobodę do carry.

League of Legends

Opublikowano

Tak najwięcej wykerujesz jak pól enemy teamu lata ze statami 8/0 albo lepiej

Chyba ślepy jesteś.

Od tego są mocniejsze picki typu mumu i eliminowanie ich. Najbardziej polecam carrować junglą, bo to właśnie nią możesz dać swojemu teamowi swobodę do carry.

to nie jest platyna, na brązie ludzie nie potrafia tego wyykorzystać lepiej samemu carrowac i przy wystarczającym feedzie oddawać innym kille.

Opublikowano

@up: O to mi chodziło. Będąc na jungli biegasz po każdym lane uniemożliwiając feednąć się enemy, zarazem feedując siebie i team.

League of Legends

Opublikowano

@up: O to mi chodziło. Będąc na jungli biegasz po każdym lane uniemożliwiając feednąć się enemy, zarazem feedując siebie i team.

Niby masz racje, ale z jednej strony pamiętaj że to brąz/srebro czasami ludzie nie wiedza co w ogole robic przy ganku i dzięki temu mozesz ziomka jeszcze bardziej nafeedować :D

Na wyższym elo przy ogarniętych ludziach to jest oczywiste;d

Opublikowano

@up Zawsze jest możliwość ganku :3 Jak przeciwnik na chwile zapuści się za daleko możesz zrushować (może się uda), a najlepszym sposobem jest Oracle (eliksir, który umożliwia widzenie niewidzialnych rzeczy w pobliżu np. ward, Twitch :D) albo Pink Ward.

Jeszcze jest Lane Gank. Nie mów, że ganki są niemożliwe ;)

@top Nie ciesz się tak :P Ja też byłem w II dywyzji, a w jeden dzień spadłem do IV dywizji bo się trafiał jakiś AFK'er, ludzie którzy denerwują się o byle co i rezygnują z gry (tacy nie powinni w ogóle grać w LoL'a), bądź dwa razy lepszy przeciwnik.

Zależy na kogo trafisz i od Twoich umiejętności.

1994993994.png
Opublikowano

nie jest platyna, na brązie ludzie nie potrafia tego wyykorzystać lepiej samemu carrowac i przy wystarczającym feedzie oddawać innym kille.

Tak sie da wyccerować jak przeciwnicy nie zbierają cię na poł combo;)
Widać że trafili Ci się w miarę ogary.Ja mam 2-3 mecze z takimi średniakami to wygram a później 4-5 meczy z bronzem 3-1 gdzie schemat wygląda tak:
resp->wjebanie się w 5->dead->powrót do pkt. 1
Na starym systemie elo 3 razy się wybiłem do 1400 i 3 razy spadłem do 1250 i za każdym razem wychodziłem na więcej, teraz upadłem i wstać nie moge.Dziwne c'nie?
Opublikowano

Śmieje się z tego , że zależy od farta. Gracie jak gówno - będziecie na gównie, gracie dobrze - będziecie na wyższej lidze. Cała filozofia, to , że nie potraficie wygrać to już wasza sprawa. Polecam /ignore all na początku meczu i grać swoje, po ok. 100 meczach, może więcej, może mniej, zaczniecie wychodzić.

Opublikowano

W takim razie do prosów którzy dają sobie rękę uciąć że wyjdą.Daje wam passy i doładowanie za 10 zł do tel. wyjdzie mi 2 dywizje.Zobaczymy czy jakiś cwaniak z golda albo wyżej da rade.. ;)

Śmieje się z tego , że zależy od farta. Gracie jak gówno - będziecie na gównie, gracie dobrze - będziecie na wyższej lidze. Cała filozofia, to , że nie potraficie wygrać to już wasza sprawa. Polecam /ignore all na początku meczu i grać swoje, po ok. 100 meczach, może więcej, może mniej, zaczniecie wychodzić.

Cisne typków z golda na lane, w tf focus adc a potem to co nafeedowane, stawiam wardy oddaje kille.

Masz racje gram jak pizda i powinenem być w bronzie.

Opublikowano

spoko wbijsam sie na adc a enemy top go broni i nie dam rady zabic tylko gine co wtedy?

@top,

a no tak silver 2 to juz gold. czyli jestem plat 3 to tak naprawde jestem plat 1. k git pasuje mi

<>

Opublikowano

CHWYTWLIWA NAZWA TO PODSTAWA, akurat tutaj widzę nie doczytałeś, pisze jakbym mial 10/10 to byłby albo gold albo silver 1 jako że miałęm 9/10 przydzieliło do srebra 2..

@Cheatek gówno Ci da oddawanie killi na srebrze jak ludzie tego nie potrafią wykorzystać

Ogólnie to ja się nie ciesze z tego że wbiłem Silver 2, skoro jestem w goldzie na stałym acouncie, wiadome że po 10 rankedach to nie jest elo na jakie się "zasługuje" może to zależeć jak mowicie od "farta" różnie, pokazuje tylko jak prosto wbic ten silver 1,2

Opublikowano

W takim razie do prosów którzy dają sobie rękę uciąć że wyjdą.Daje wam passy i doładowanie za 10 zł do tel. wyjdzie mi 2 dywizje.

Za 10 zł , nikt dupą Ci nie ruszy. Mogę ci wyjść z gold V do gold III za 60 zł.

Zawsze możesz zagrać lepiej i każdy Ci to powie. Nie wygrasz każdej gry, ale prosta logika, skoro Ty nie jesteś noobem, tu w twoim teamie jest ich 4 a w przeciwnym 5. Oddawanie kili, na tak niskiej dywizji to porażka, bo skoro jesteś lepszy, to zrobisz z niego lepszy pożytek.

Opublikowano

W takim razie do prosów którzy dają sobie rękę uciąć że wyjdą.Daje wam passy i doładowanie za 10 zł do tel. wyjdzie mi 2 dywizje.Zobaczymy czy jakiś cwaniak z golda albo wyżej da rade.. ;)

Cisne typków z golda na lane, w tf focus adc a potem to co nafeedowane, stawiam wardy oddaje kille.

Masz racje gram jak pizda i powinenem być w bronzie.

Za 10zł to ty sobie możesz. Eloboostowanie na allegro kosztuje po 40zł za 1 dywizję do tego przelewem, tak więc nie ośmieszaj się ;d

League of Legends

Opublikowano

Ci jak zwykle o wszystkim tylko nie o tym co ważne.

Chodzi o to że spora część cwaniaków z golda to lowy, jakby któremu przyszło drugi raz golda wybić z np. silver 5 to by się zesrali prędzej.Znam kilku takich, gry na silverze są tak żałosne że się płakać chce nie raz.

Lol to gra teamowa, nigdy prze nigdy nie wygram sam, musi być przynajmniej ze 2 ludków z iq powyżej buta żeby coś zrobić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...