Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop części

mati0511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym zapytać o ile wzrasta szansa wylosowania karty (części) podczas wyścigu, pościgu bądz ucieczki po dobiciu największego możliwego poziomu kierowcy (60level). Ponieważ na oficjalnej stronie "Need For Speed World" dodano komunikat że po osiągnięciu maksymalnego level'a dostaje się bonusowe ósme miejsce na samochód oraz zwiększa to szanse na wylosowanie częsci. Wiec zadałem pytanie czy wiecie o ile się podnosi ta szansa?

Dzięki za odpowiedz!

Opublikowano

Tego nikt nie wie. Wszystko jest losowo.

Ja prawie nie wyczuwam w ogóle różnicy pomiędzy np. 10lvl a 60lvl, może to 5% może 10% nie wiem.

Czasami przez 50 wyścigów na np. 50lvl nic nie dropnie, a na 12lvl w 50 wyścigach 2x Ultra.

Opublikowano

czym mniejszyy tym lepiej od 15 do 35 gdzies ultra dropia najlepiej a do 50 prawie wcale

Źle mnie zrozumiałeś to był tylko przykład.

EA pisze że im większy lvl tym większa szansa na lepszą część, ale różnica jest nie wielka.

Ale im więcej wyścigów, tym więcej części.

Pamiętajcie też, że kierowcy na wyższych poziomach nie tylko będą mieli większą szansę na wygranie części, ale także większą szansę na wylosowanie rzadkich części Ultra i Modyfikatorów Umiejętności!

http://forum.ea.com/pl/posts/list/193016.page
Opublikowano

Załącz sobie bota od Gamerz'a to to ciśnie jak nie wiem co . Zerknij na temat z Downloadem i spisem cheatow . Polecam tego bota . Masz nieskonczonosc power upow więc mozna do woli bawic się nitrem . Speed hack też fajna rzecz bo nie jest tak że go włączasz i jest dopoki go nie wyłączysz . Tam tylko przyciskasz i puszczasz kiedy chcesz xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...