Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Potrzebuje pomocy FAST!

-panandrzej-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Ostatnio zmigrowalem konto xbox live z polski na ameryke (tak jest to mozliwe) no i chcialem soibe kupic Microsoft Points. Jak juz moze niektorzy sie domyslala kupilem przypadkowo kod na europe i nie moge go zrealizowac... Wie ktos moze co zorbic aby ten kod uzyc bez robienia nowego konta itd? Konto migrowalem jakos pare dni temu. Tak apropo do ilu taki kod jest wazny. Prosze o jak najszybsza pomoc. Pozdrawiam.

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Kod ważny cały czas i nie możesz go uzyć nigdzie inndziej niż na europie i o ile wiem nie ma na to rady.

Opublikowano

No niestety migrowalem pare dni temu a mozna co 3 miechy... A gdybym na przyklad zrobil konto na polskim, a potem bym pobral to co chcial to moglbym odpalac gry z glownego konta? Tak apropo to co chce ppbrac nie ma blokady regionalnej :>

1378238828-U336505.png
Opublikowano

ja pamiętam że to robiłem w inny sposób, tzn. Konto było zarejestrowane na polski kod pocztowy, a ja mieszkam w angli i tu problem polski kod pocztowy ma początek np. 91-xxx a ang. ma 3 num/lit.

Dlatego zrobiłem 2 konto i miałem to samo na głównym koncie co na tym 2 :D

( potem nie miało to sensu i zrobiłem 1 dobre konto :F )

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...