Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

Ylie_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy ten dział, jeżeli nie nie krzyczcie, ale mam mały problem. jak się próbuję zalogowac na swoje konto w mc w oknie mam taki error: Account migrated, use e-mail as username. jak urzywam maila to mi pisze: Login Failed. o co chodzi i czy wy tez tak macie... (o co chodzi wiem, w sensie co to znaczy ; d)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Wejdź na mojang.org(chyba org), i tam się zaloguj. Tam będziesz mógł zmienić hasło itp. Możliwe że system ciebie migrował do mojanga(tworzą wspólne konta do różnych gier)

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Premium masz? W ten sposób tylko z wykupioną grą się zalogujesz. Jak nie - musisz skorzystać z pirackiego launchera.

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Wejdź na mojang.org(chyba org), i tam się zaloguj. Tam będziesz mógł zmienić hasło itp. Możliwe że system ciebie migrował do mojanga(tworzą wspólne konta do różnych gier)

wszedłem i ten sam problem. nie da się zalogowac (jak jest żeby wpisac nazwe urzytkownika pisze że nie znaleziono...) więc dalej aktualny problem.. a co do @up tak, mam premium. gdybym nie miał nie byłoby tego problemu ; /

Opublikowano

^^ dokładnie, jeśli to nie migracja to musisz do suportu napisać. Czasem im te konta same migrują itp ;O

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

a moglibyście sypnąc linkiem gdzie to napisac czy coś w podobie? ; p możecie też na pw wysłac.. ;)

Opublikowano

@up niestety jak klikam i wchodze na maila na którym mam konto nic nie przychodzi ;<... do mojanga też nie mogę się zalogowac niewiadomo z jakiego powodu.. cały czas aktualne.

Opublikowano

tak, mam premke... mail jest aktywowany: ogólnie rzecz biorąc nie mogę się zalogowac ani przez mc ani przez maila (podczas próby z mailem pisze że nie znaleziono tego nicku który mam od kilku lat ;x) nie mam linku do supportu i nie wiem co dalej zrobic... mc nie kupiłem gift coda tylko zwykłego także nie mozliwe żeby mi coś wygasło. możecie pomówc np. podsyłając link żeby napisac "ticket" do supportu czy nie? ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...