Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ME 2

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie co do Mass Effect 2. Aktywowałem sieć Cerberusa ale jak jest z tymi dodatkami? Już się same uaktywniły czy trzeba je pobrać?

I jeszcze jedno - gdzie jest miejsce katastrofy Normandii i gdzie znalezć pancerz Cerberusa?

Opublikowano

Jeśli masz kupione to po uaktywnieniu dostaniesz wiadomości od człowieka iluzji na prywatny terminal. Planeta na której rozbiła się Normandia będzie zaznaczona na mapie i znajduje się ona w tym samym układzie co omega.

Pancerz cerberusa otrzymujesz automatycznie, możesz go ubrać w prywatnej kajucie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

http://social.bioware.com/page/me2-dlc

Rejestrujesz gre i pobierasz.

Rejestrujesz jak? Wydaje mi się że już jest zarejestrowana.

Jeśli masz kupione to po uaktywnieniu dostaniesz wiadomości od człowieka iluzji na prywatny terminal. Planeta na której rozbiła się Normandia będzie zaznaczona na mapie i znajduje się ona w tym samym układzie co omega.

Pancerz cerberusa otrzymujesz automatycznie, możesz go ubrać w prywatnej kajucie.

Nie mam ani wiadomości ani pancerza.

Opublikowano

Daaaawno temu to robiłem. Chyba logujesz się do sieci cerberusa, potem te same passy wpisujesz pod linkiem, dajesz "pakiet sieci cerberusa" i potem ściągasz 2/3 dlc.

Opublikowano

Problem rozwiązany wlazłem na mój profil i tam mam listę dostępnych dla mnie dlc i tam jest wszystko. Dziękuję zamykam.

Edit

Jeszcze mam pytanie. Gram żołnierzem i przeczytałem że można mu kupić moce biotyczne. Jak?

Opublikowano

Pisałem ci to na ipadzie, widać nie przesłało :(

Jak skończysz grę to w następnym przejściu masz od każdego lojalnego towarzysza 1 moc do wyboru. Rób misje lojalnościowe i w 2 przejściu albo w ME3 będziesz miał 1 moc biotyczną :)

Opublikowano

Pisałem ci to na ipadzie, widać nie przesłało :(

Jak skończysz grę to w następnym przejściu masz od każdego lojalnego towarzysza 1 moc do wyboru. Rób misje lojalnościowe i w 2 przejściu albo w ME3 będziesz miał 1 moc biotyczną :)

Nie mam zamiaru przechodzić tego kilka razy. Mam już lojalną połowę załogi.

Opublikowano

Nie mam zamiaru przechodzić tego kilka razy. Mam już lojalną połowę załogi.

Cóż, inaczej się nie da :(

Chyba, że grając w trójkę przeniesiesz save z dwójki. Na początku trójki będziesz mógł wybrać 1 moc :)

Opublikowano

Cóż, inaczej się nie da :(

Chyba, że grając w trójkę przeniesiesz save z dwójki. Na początku trójki będziesz mógł wybrać 1 moc :)

Ktoś napisał że żołnierz może mieć moc biotyczną, nawet na jednym filmiku gościu był żołnierzem i miał więcej mocy niż ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...