Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak się wybić ?

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

gram głównie ADC, myślę, że wychodzi mi to dobrze , moje konto lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/26264963#profile

Niestety czasami w rankedach sam nic nie ugram, muszę mieć dobry team, słabym graczem, uważam, że nie jestem

Coś można zrobić ? Mógłbym znaleść tu jakiegoś dobrego supporta, który pomoże mi się wybić wyżej ?

Jeszcze jedno, nie to, że się wywyższam itd. że w paru grach miałem dobre staty, szukam kogoś do gry z kim mogę coś osiągnąć . 5 !

Opublikowano

ale nie jestem właśnie w żadnej lidze, a ta gra mf , lee sin nasz toper afkował cały mecz, ja prawie wycarowałem gre, ale team na koncu nie ogarnął i lose, ale mniejsza o to, gram przeważnie adc, ogarniam tam najbardziej ale poszukuję suppa, np do duo .

i tak samo jak gram na innej pozycji to widzę, przeważnie bardzo słabą farmę u mojego adc, np. w 25 minucie 70-80 i parę killi i więcej dedów , bo leci jak głupi na fraga . Myślę, że lepiej sobie radzę , ale to dzieciaki i w oknie wybierania zawsze muszą flame'ować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...