Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Warum.pl

DarkNightxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bożeee to jeszcze działa ? Myślaem , ze już padło 0 info od adminów 0 dobrej reklamy nie polecam

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

ja tez polecam czeste eventy administracja pomocna jest na team speak.

Od kiedy wyszedł nowy client jest nowosci od startu.

Bizuteria czarnego smoka eq do 210 poziomu zwiekszony max lvl na 250

poprostu polecam

68888487823051815750.png

Opublikowano

Serwer fajny! Ale moje mam kilka uwag: Po 1 za dużo ulepek jest potrzebnych na EQ. Po 2 trochę sobie administracja leci w kulki., ponieważ były Swięta i tak samo w weekend dają tylko na kilka godzin expa lub mniej. Święta mógłby być raty przez całe Święta. Żal mi Administracji.

Opublikowano

HAHA czy to coś nazywają esy ? raczej troian był Pijany to jest Hard normalnie masakra co za Serw To coś co nazywają Warum.pl powinno nazywać się Hard Warum.pl bo na esy to nie wygląda i daleko mu do esy :rolleyes:

Opublikowano

Serwera nie polecam,administracja wg sie nim nie interesuje co przeklada sie na liczbe graczy.Jest duzo lepszych serwerow

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Serwer fajny! Ale moje mam kilka uwag: Po 1 za dużo ulepek jest potrzebnych na EQ. Po 2 trochę sobie administracja leci w kulki., ponieważ były Swięta i tak samo w weekend dają tylko na kilka godzin expa lub mniej. Święta mógłby być raty przez całe Święta. Żal mi Administracji.

To coś dla ciebie pajacu.

----------

Btw. Serwer jest OFF 4ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...