Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Stream ramki/HUD/UI

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D mam pytanko ogarnia ktoś jak zrobić własny interfejs(HUD) tak jak maja streamerzy albo jak zrobić jakieś najprostsze ramki ?

Proszę o pomoc

daje + :P

Opublikowano

to jest tło graficzne, więc robisz to w jakimś programie graficznym i nakładasz, ale ty tego nie będziesz widział (jest to chyba robienie scen w xsplicie czy obsie)

Opublikowano

Malo dokladnie sprecyzowales swoje pytanie :P Skin Installerem mozesz wgrac nowy interfejs, co do tych streamow, ze np jest miejsce na kamerke nad mapa ladnie obramowane ta jak mapa to nie wiem, mysle ze to nie jest bezposrednio w lolu tylko w jakims programie zewnetrznym, naprawde, nie mam pojecia :)) Pozdrawiam

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Oni to dają w programie do streamowania jako obrazek. Nieraz jak skończą mecz i pisze Victory to całość znika a ten ich interfejs nadal widnieje na ekranie. Oni tego nie widzą, widać to tylko na streamie

37496916.png

Opublikowano

Od tego są graficy, którzy bawią się tym. Tylko niestety większość lepszych chce hajs.

A co do ściągnięcia to nie wiem bo każdy ma inne ustawienia interfejsu- mniejszy/większy HUD, a dopasowanie tego raczej nie będzie łatwe.

1994993994.png
Opublikowano

ehh tylko je się wgrywa jako moda do tego trzeba co patch od nowa itd :D dzięki za pomoc all :D

Do Zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...