Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie

Gość Gibuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie są dwie klasy postaci - Szybkie i Wytrzymałe

Gram postacią szybką, lecz po dłuższym graniu myślę że bardziej by mi się przydała postać wytrzymała bo jak kogoś atakuje to nie biegam wokół niego tylko kucam żeby mieć mniejszy rozrzut.

Więc zrobiłem postać "wytrzymałą" lecz jakoś nie odczuwam różnicy w prędkości chodzenia czy większej wytrzymałości.

Moje pytanie czy te cechy postaci (wytrzymałość i szybkość) to tylko dla urozmaicenia wyboru postaci w grze tak samo jak wiek, kolor skóry czy to też działa w praktyce ?

Postać wytrzymała dostaje mniejsze obrażenia od broni ?

Jakby ktoś chciał to ze mną przetestować to pisać na PW na forum i się zgadamy.

Opublikowano

Tak różnią się,Travis jest szybszy a np.Adam Garcia jest wolniejszy,lecz radze grac Adamem ponieważ on ma jako podstawową broń M16A1 a Travis MP5 która jest znacznie słabsza,więc polecam Adama wziąć ponieważ jakbyś już nie miał BP to masz przynajmniej M16A1 która jak na podstawową broń nie jest zła ;).

Opublikowano

Ogólnie to zacząłem grać już postacią szybką i mam range chyba "Master Sergeant" .

Pieniędzy na broń mi jeszcze nigdy nie brakło na razie.

Testowałem z kolegą postacie.

I postać szybka i wytrzymała prawie się nie różnią, jest minimalna różnica w otrzymywanych obrażeniach.

Postać wytrzymała umiera od tylu samu strzałów co postać szybka..

Opisy broni są w ogóle z palca wyssane...

SCART - wielu uważa, że to jest najlepsza broń, w praktyce zabiera 25HP z hita

AUG - o wiele słabsza broń z opisu od scarta, a w praktyce ma scope i zabiera 24HP i jest o wiele tańsza.

G36 - broń z opisu jeszcze słabsza i tańsza od AUGa, a w praktyce jest mocniejsza od scara i agua i ma scope. Jedyna jej wada to strzelanie seriami po 3.

z shotgunów wytestowałem m3 i m4.

z opisów i cen są identyczne.

M3 - po strzale trzeba dłużej odczekać aby ponownie strzelić niż w m4, lecz jest silniejszy od m4

M4 - szybciej strzela, jest słabszy

Takie kilka rad dla polaków aby POLACY byli najmocniejsi w blackshocie :D

Ogólnie mam wiele broni do testowania ale nie ma za bardzo z kim.

Jakby ktoś coś wytestował lub miał przydatne informacje to pisać śmiało w tym temacie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...