Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalki

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam mały problem.Ponieważ gdy chce coś pobrać z sieci typu np instalka Gadu-Gadu 11 to wyskakuje mi przy końcówce "błąd sieci" gdy próbuje zainstalować AVG darmową wersje to tez "błąd sieci" wkurwia mnie to gdyż nie mogę pobrać instalek także Adobe Flesh Player np.Proszę was o pomoc

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Może przerywa Ci ponieważ jakiś zanik sieci chwilowy? Albo niby wykrywa wwirusa i dalej nie pobiera?

A jak na innych przeglądarkach? Polecam Safari / Mozille

Opublikowano

Ale niee.Pliki Rar na przykład mogę normalnie pobierać ale jakieś instalki gadu gadu albo coś w tym stylu już nie

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Zazwyczaj podczas ściągania plików exe chrome pyta się, czy jesteś pewien, że chcesz to ściągnąć (obawa przed wirusami itp.).

Może ma to jakiś związek z firewallem, antywirusem?

PS. Sprawdzałeś te inne przeglądarki?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Spróbuj na innych przeglądarkach. Tych najbardziej popularnych, a jeżeli to nie pomoże to wyłącz antywirusa. Jakby i to nie pomogło to skontaktuj się z dostawcą internetu, zapewne Ci pomoże.

9amUS1C.png
Opublikowano

Bo ja robiłem formata sobie i od czasu z formatowania mam takie problemy ale wcześniej nie miałem problemów

PS

Nie mam Antyvirusa ponieważ nie mam jak go pobrać bo to jest plik .exe i mi pisze błąd sieci.A co do pytania czy jestem pewien nie wyskakuje mi taki komunikat

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...