Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie można uruchomić aplikacji...

Jankus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z grą World of Tanks, a mianowicie wyskakuje mi przy uruchamianiu gry okno z takową informacją:

Nie można uruchomić aplikacji ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest nie właściwa.

Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji.

A tu całkowity opis po jakiej sytuacji to się stało:

takie okno zaczęło mi wyskakiwać po formacie dysku głównego ( w moim przypadku jest to dysk "C" )

na owym dysku znajdowały się tylko pliki systemowe, a gry i inne rzeczy były instalowane na kolejnych dyskach czyli: "D" i "E"

Po formacie dysku wgrywałem odnowa wszystkie programy potrzebne do odpalenia Wot-a czyli Microsoft visual c++ 2008, Net Framework 4 + do tego service pack 1.

Próbowałem rozwiązać problem w regedit w ścieżce: HKEY_LOCAL_MACHINE\COMPONENTS\Winners\x86_policy.9.0.microsoft.vc90.openmp_ <- tak jak to było w poradnikach że trzeba znależć największą liczbę i podmienić w Domyślny lecz nie mam za bardzo wyboru w tych liczbach bo tak na prawdę tylko mam - Domyślny + 1 liczbę i nic więcej.

Proszę o jak najszybszą pomoc bo moje pomysły na rozwiązanie tego problemu już się skończyły

jankus2_by_rush1213-d71mrtp.jpg

Opublikowano

aa wg. jesli instaluje od nowa wota na inna partycje to czy da rade jakoś przeineść pliki aktualnej aktualizacji na tego nowo wgranego wota tak by uniknąć samoczynnej aktualizacji wota ?

Opublikowano

Możesz stare pliki z folderu "updates" przenieść do nowego folderu o takiej samej nazwie i powinny się same zainstalować.

Opublikowano

Możesz stare pliki z folderu "updates" przenieść do nowego folderu o takiej samej nazwie i powinny się same zainstalować.

Nic nie dało

Opublikowano

z opisu wyglada na to ze gdzies uruchomiona jest aplikacja wot

gdzieś? tzn.? bo w procesach nie ma jej..

Problem z uruchomieniem rozwiązany. temat zamknięty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...