Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cabal Online - Sponsorpay, zmiana ip, problem z aol.

Juniorek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim.

Od razu mówię, że szukałem rozwiązania w google i tutaj, ale nic z tego..

Chodzi mi o to, że chciałbym powypełniać ankiety Sponsorpay Amerykańskie, z amerykańskim ip, robiłem to już np. w Gladiatusie, więc i w Cabalu powinno zadziałać.

Ale chodzi o to, że kiedy odpalam AOL, ustawienia połączenia według poradnika itd. Wyświetla mi się okienko przy próbie łączenia:

The computer could not get an internet connection. (Error: AC-3000 0x84100101)

I nie wiem jak to naprawić, bo wiem, że kiedyś tak się pokazywało, poklikałem trochę działało, i tak w kółko. Ale teraz kompletnie nie mogę się z tym uporać..

Zna ktoś rozwiązanie?..

Robiłem Reinstall..

Chyba, że ma ktoś jakiś inny dobry program do zmiany IP na USA..

Przykładowo HotSpotShield zmienia IP, ale oferty w Sponsorpay nadal są z Polski..

Więc podsumowując, dwa pytania:

1. Jaki jest inny dobry program, do zmiany ip, najlepiej na amerykańskie, do Sponsorpay?

2. Czy spotkał się ktoś z tym problemem w AOL? Jeśli tak, jaka jest jego przyczyna, lub jak to naprawić?..

Proszę o jak najszybszą pomoc..

Pozdrawiam, i dziękuję z góry :)

@Edit

W sumie nie wiem czy temat powinien być tutaj, więc jeśli nie, proszę adminów o przeniesienie w odpowiednie miejsce i sorry za problem.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...