Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Aimbot + Wallhack + Multi Hack Bf3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpie żeby było coś darmowego,aż tak lamisz że cheaty potrzebujesz;d

Uczeń
Opublikowano

Co ma lamienie do tego ja np bardzo dobrze sobie radzę uważam się za dobrego gracza a i z hackiem chętnie bym się kiedyś pobawił

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Nie opłaca się hackować gdyż ja grałem na WH i tak dostałem bana i tylko 130 zł wyjebałem i nie mogłem grać ale potem kupiłem PS 3 i BF 3 i nie ma jak dostać bana bo na ps3 hacków nie ma. Jeśli będziesz grał na hacksach to tylko stracisz pieniądze !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie opłaca się hackować gdyż ja grałem na WH i tak dostałem bana i tylko 130 zł wyjebałem i nie mogłem grać ale potem kupiłem PS 3 i BF 3 i nie ma jak dostać bana bo na ps3 hacków nie ma. Jeśli będziesz grał na hacksach to tylko stracisz pieniądze !!!

Kupiłem Sim City nowe i była promocja że mam grę do wyboru i wybrałem bfa i chcem na aimbocie pograć ale jak coś znajde to ankieta żeby kasę tylko wyciągnąć

Opublikowano

nie ważne na jakim aimbocie bedziesz grał dostaniesz bana także odradzam, dostales bfa za darmo z okazjii kupna sim city TO SIE CIESZ, płatne aimboty są aktualizowane i moze i nie wykryte ale tak czy siak Cie złapią, jak po przeczytaniu tego nie zmienisz zdania to jesteś debilem, pozdrawiam

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...