Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pytanie dotyczące Trybu Menadżerskiego

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jakim ,,Średnim" klubem warto zagrać ,żeby rozgrywka była ciekawa ?

2.Jakich Młodych i tanich zawodników polecacie żeby była możliwość sprzedaży z zyskiem

3.Znacie jakieś kluby które automatycznie zmieniałą właściciela i dostajemy większy budżet ?

Opublikowano

1.Juventus :D sam nimi gram i mam ronaldo, snejdera, walcota, dzeko,alves'a, ville , lewandowskiego :D

2.Edin Dzeko kupiłem za 15mln sprzedałem za 36 (do barcy) i odkupiłem go za 16 :D

3.?????

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Jest taka opcja w katalogu ,,Bogaty Inwestor" ,słyszałem że dostajemy tą opcje bez kupna.Tylko właśnie w jakim klubie.....

Opublikowano

1. Wolverhampton - awansuj i będzie ok, bogaty inwestor i masz dobry skład.

2. New Castle - potem, jak będzie Ci dobrze szło będziesz miał szejka.

24w6l4g.jpg

Opublikowano

1.Jakim ,,Średnim" klubem warto zagrać ,żeby rozgrywka była ciekawa ?

2.Jakich Młodych i tanich zawodników polecacie żeby była możliwość sprzedaży z zyskiem

3.Znacie jakieś kluby które automatycznie zmieniałą właściciela i dostajemy większy budżet ?

1.Polecam ligę polską, bo: znasz kluby (i mniej więcej zawodników), ciekawie się gra, bo zbudowanie składu trochę zajmuje (ale efekty są super, to wspaniałe uczucie mieć w Pogoni Szczecin średnią składu 87 w 7 sezonie :)), a są też w Polsce kluby z budżetem około 4mln (albo po 1 sezonie jako Sl tak mają).
2.Krótki tutorial jak zarobić miliony małym klubem:
  1. Transfery -> Alokacja budżetu
  2. Wszystko na pensje
  3. Transfery -> Kup Zawodników
  4. <tam gdzie jest status zawodnika np. na liście transferowej, do wypożyczenia itd> Wolni Zawodnicy
  5. Szukaj
  6. Powinna wyskoczyć lista (najlepsi mają około 80 overall), oferujesz kontrakt najlepszemu (tylko żeby nie był za stary, najlepiej brać takich 17 - 24 lat)
  7. W następnym oknie transferowym sprzedajesz za 7 - 10 mln, jak się fajnie rozwinie to i z 15 dostaniesz. U mnie prawoskrzydłowy Cesar Valle Trueba (u Was może nie być - po kilku sezonach zawodnicy są tworzeni sami) gra u mnie od 2 sezonów, ma overal 86 i jest wart 36mln euro.
  8. Im więcej kasy, tym częściej powtarzasz te czynności :)

Inny sposób to skauci, kupujesz dobrych skautów, wysyłasz na 9 miesięcy i bierzesz młodych z potencjałem 90+ (najlepiej poczekać z 3miesiące obserwacji czy nie spadnie).

I jak mają 17 lat to po 1 sezonie w 1. składzie są warci 10 - 15mln. Często się trafiają 5* sztuczek technicznych.

3.Chodzi Ci o opcję z EASFC (shop)? Jest taki przedmiot w sklepie z opisem: (nie wiem czy tak jest dokładnie ale na pewno podobnie) Twój klub zostaje przejęty przez multimiliardera (...) i budżet klubu zostaje gwałtownie zasilony (coś takiego). To chyba kosztuje 2000 coinsów (nie tych z FUT tylko tych brązowych) ale trzeba mieć 10 poziom.

Mam nadzieję, że pomogłem :)

Opublikowano

1. Polecam Cardiff City , AJ Auxerre , QPR , Fayernord , Ajax , AZ alkmar i z większym budżetem Liverpool w tym kubach poczujesz komfortową grę . Gra będzie przebiegała szybko i z pasją do klubu i swoich zawodników.

2. |BR|- Tytoń (Roda) i Butland (Birimgham City) |SO| Hoffman(chyba shalke), Marc Batra(FC Barcelona), Acerbi(Milan bodajże), i w lechu poznań był taki wyjątkowy obrońca ale nie pamiętam jak się nazywał ;/ |PO| Flangnam(Liverpool), Piszczek(BVB) |LO| Robinson(Liverpool), Alaba(Bayer Munchen) |ŚPD| Oriol Romeu(Chelsea) Camacho(Malaga) , |ŚP| Meite (AJ Auxerre) Goretzka (za nic nie pamietam jaki klub) Vilhena(Fayernoord albo AZ Alkmar) Xabi Alonso jako kapitan drużyny (Real Madryt) |PP i PS| Ince(Blackpool) Sturidge(Chelsea) |LP i LS| Sterling(Liverpool) De silvestre(wiem tylko ze klub z serie B) |ŚPO| Lallana(Southamton) Olivier Torres(Atletico Madryt) |ATK| Morgan(Liverpool) Shieber(BVB) Novothy(Napoli) Tello(Barcelona) Nimely(ManC)

3. ????

Opublikowano

Polecam Anży Machaczkała

Słaby skład , a ponad 50mln na transfery ;)

Kupu graczy nie starszych niż 22 lata

Szybko rozwijających się , dawaj ich na wypożyczenie ;)

Polecam w ataku

Rodrigo (Benfica)

Wilian Jose (Coś z Brazylii)

Oboje mają skilla 90+ i już pare razy zdobyli złotego buta :)

Opublikowano

Polecam Ci Ajax, masz tam dużo juniorków. Viktor Fischer się dobrze rozwija oraz El Sharawy, tego też polecam. Z czasem obydwoje mają złote skille i 90 overall.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

1. borussia

2. trudno mi powiedzieć jak dla mnie jak weźniesz borussie to masz tam lewego i ja pograłem z 2 sezony i miał 90 pkt i sprzedałem go do barcy za 70 mln to samo z goetze i reusem goetze ma u mnie 93 pkt ogólnie jeśli masz młodych zawodników wpuszczaj ich na boisko lub ze słabymi przeciwnikami i potem sprzedaj drogo ja tak się wzbogaciłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...