Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Starting Updater

TytharTyran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam taki problem jak wlaczam warz caly czas pisze mi Starting Updater try 1 try 2 i nie wiem co zrobic potrzebuje pomocy.

Opublikowano

wpowadzaja update pewnie bo wczesniej była wersja 1.1.2 ateraz widze ze jest 1.1.4

Dobra sorry czytałem i mówią ze Hakerzy sie wbili :D

Opublikowano

Facebook:

Hey Survivors!

We will be taking the servers down today for about 8 hours for emergency maintenance. We expect this to be the last of the expected downtime and thank you for your patience.

Kto nie zna Angielskiego ma problem ;)

Opublikowano

W tym co Up ziomek chyba chodzi o to że wyłączyli serwery na 8 godzin bo jest UPDATE (czyli pewnie poprawią różne rzeczy, nie będzie bugów , wrzucą coś nowego itp.) I piszą jeszcze że ostatni raz będziecie musieli tak długo czekać.

Jeżeli to źle przetłumaczyłem proszę mnie poprawić bo mój Angielski nie jest zaawansowany :)

Opublikowano

i nic znowu mi nie dziala nie wiem co mam robic moze cos z internetem jest .. nie wiem pomozcie mi od 2 dni tak mam

Opublikowano

caly czas mi pisze starting updater innym dziala kolegom a mi nie nie wiem co jest 2 dni temu mi dzialalo a nagle przestalo

Opublikowano

A przeinstalowałeś to ?? Spróbuj przeinstalować bo moze poprostu zepsuł Ci się jakiś plik odpowiadający za start programu albo masz jakiegos Virusika :) Szczel skana i przeinstaluj WarZ. Gdy miałem taki problem to zmieniłem IP neta przeinstalowałem gre i wszystko śmigało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...