Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] FishBot na PL'a

luki123090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D Szukam działającego fishbota na PL'a. Przez jeden dzień korzystałem z fishbota od kamera i dostałem bana także za tego fishbota już dziękuję :) HardFish v0.1 nie wyciąga mi wędki także też odpada. Chciałbym abyście polecili mi sprawdzonego fishbota dzięki któremu trochę połowię :D I żeby nie wysyłał logów bo od kamera prawdopodobnie to zrobił bo cały czas siedziałem przy postaci i GM nie pisał.

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Refresh ... dostałem kolejnego bana na kolejne konto .. przez fb od kamera ;/ widze że wykrywalność cheatów poprawiła sę od mojej ostatniej wizyty na pl'u około 1,5 roku temu ;/ Może ktoś polecić działającego fb nie wysyłającego logów ?? Byłbym bardzo wdzięczny ;]

Opublikowano

Poprostu za długo łowisz na jednym koncie... Sam łowię już od miesiąca na fb od kamera bez bana , wcześniej też dostawałem tak jak ty dzień w dzień , tego fish bota trzeba używać z głową , łów na jednej postaci max 4h dziennie z wykrywaczem gm i napisz czy dalej dostajesz bana :)

Opublikowano

No dobra napisze, ale robiłem tak że łowiłem około 3 godzin i robiłem przerwe 1-2 godzinną nie łowiłem non stop. I nie rozumiem jednej rzeczy, jeżeli ktoś łowi cały dzień to z marszu dostaje bana ?? Trochę to niezrozumiałe jest ... Spróbuje zrobić tak żę bd łowił na dwie postacie i dam znać ;]

Opublikowano

Dostałeś bana nie dlatego, że Kamer jest wykrywalny tylko dlatego, że ktoś Cię wykrył. Korzystaj dalej z Kamera jest dobry. Sam go używam ;)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Kamer mod jest dobry.
Zacznij łowić w m1 na ch1 gdzie jest najwiecej ludzi
np; w moim przypadku handlowe ch to jest CH1 i w dzień nie idzie dostać bana

wcześniej stawiałem na CH3 CH4 na noc rano już konta zablokowane.

abyś znalazł miejsce gdzie chodzi jak najmniej ludzi.
teraz GM ma opcje sprawdzenia ludzi On-line na mapie oraz CH
i widzi nicki graczy dlatego tak szybko banują.
ja stawiam tak od 9 rano do 16 pózniej od 18 do 24 i zero teraz

Opublikowano

Ja łowie w chunjo ch2 w jeziorku tak gdzie łowi każdy przez cały dzień tylko gdzieś lekko z boku żeby na wolnym nie dostać i jest fajnie.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Dostałem wiadomość dotyczącą blokady mojego konta :

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane niedozwolone oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Opublikowano

Dostałem wiadomość dotyczącą blokady mojego konta :

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane niedozwolone oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Lipton.

Ja proponuję używać

http://metin2mod.tk/

Zakładka inne, tam masz FB.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...