Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy oplaca sie kupowac MW3 ?

lenek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEJ CZESC WAM :)

Zamierzam sobie kupić mw3 bo na TEKNO z lamusami nie da sie grac i banuja za byle dobry sound .. Wiec powiedzicie mi pare rzeczy :

* Opłaca sie kupic mw3 na allegro i nie mieć pewnosci czy to dobry produkt chodz cena jest kuszaca bo znalalem 80 zl za sztuke a na steamie jest po 250 -,-' ?

* Na serwerach sa admini ( no powiedzmy na co drugim ) ? .

* Czy jest dużo haxow ?

Z gory dzieki za odpowiedz :)

- Lenek

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

1. Nie napisales czy na pc czy na konsole.

2. Wiesz w calym moim "zyciu" w mw3 chyba w ogole nie spotkalem admina na serwie, chyba, ze chodzi ci o serwy dedykowane, to tam ich troche jest ;)

3. Hax'ow jest duzo (moze ci sie zdarzyc, ze nawet co 2 match jest jakis hacker

Opublikowano

wg mnie 80zl sie chyba nie oplaca, ja tyle dalem w zeszlym roku ;p

Tylko wiesz .. mi nie chodzi o SP tylko o multi :) .

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Przeciez to jest to i to?

Zawsze dostaniesz sp i multi w jednym pudelku (chyba, ze kupisz jakies wybrakowane z niepewnych zrodel)

Nie jestem az tak glupi zeby nie wiedziec ze z mp jest sp -,-' ...

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Nie jestem az tak glupi zeby nie wiedziec ze z mp jest sp -,-' ...

No to po co piszesz, ze chodzi ci nie o sp, a o mp odpowiadajac na komentarz, w ktorym powiedzialem Ci moje zdanie na temat ceny mw3?
Opublikowano

No to po co piszez, ze chodzi ci nie o sp, a o mp odpowiadajac na komentarz, w ktorym powiedzialem Ci moje zdanie na temat ceny mw3?

Moze CD-KEY jest juz uzyty ( nie wiem jak to jest .. ) i nnie bede mogl sobie z kumplami na neci pograc czy cos .. to sprzedaja za 8 dych z tym ze mozesz sobie pograc tylko na sp ...

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Opłaca się , ale tylko jak kupisz na allegro (tam jest najtaniej)

haxow jest mniej niż kiedyś

adminów nie ma na globalnych (rankingowych) serwerach , ale za pomocą jednego z hacków na tym forum , możesz nim "zostać" :D

Opublikowano

Na k e y e . p l masz za 87zl pewna strona, masz key'a, jak chcesz grac na multi to key dzialal bedzie na pewno :)

Dzieki za podanie stronki przyda sie :)

Opłaca się , ale tylko jak kupisz na allegro (tam jest najtaniej)

haxow jest mniej niż kiedyś

adminów nie ma na globalnych (rankingowych) serwerach , ale za pomocą jednego z hacków na tym forum , możesz nim "zostać" :D

Powiadasz najtaniej ;x ... 80 zl to dobra cena ?

PS. Jak bd mial juz coda to chetnie z tego haxa skorzystam ;) . Nie to zebym gral na haxaa bo tak nie jest ;x

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

No nigdzie na interniecie nie znalazlem pewnego cod'a mw3 za dobra cene (no chyba, ze okazyjnie na allegro) ;)

Napisalem, ze wg mnie 80 zl sie nie oplaca, poniewac u mnie w miescie w sklepie o nazwie allplay (chyba), mozna kupic uzywke za chyba 60 czy 70 zl :)

PS.Dziala do dzisiaj i nie mialem z nia zadnego problemu, a kupilem rok temu ;D

Opublikowano

No nigdzie na interniecie nie znalazlem pewnego cod'a mw3 za dobra cene (no chyba, ze okazyjnie na allegro) ;)

Napisalem, ze wg mnie 80 zl sie nie oplaca, poniewac u mnie w miescie w sklepie o nazwie allplay (chyba), mozna kupic uzywke za chyba 60 czy 70 zl :)

PS.Dziala do dzisiaj i nie mialem z nia zadnego problemu, a kupilem rok temu ;D

Dobra dzieki :) . Postanowilem juz ze kupie na tej stronce co podales poogladalem pare rzeczy i wpisow widac ze klijenci sa zadowoleni z zakupow :) .

# Otrzymałem odpowiedz :) Do zamkniecia .

7ad21c238ec2b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...