Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fish bot w KamerModzie

wwwwisnia111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka. Łowię sobie rybki na kamer modzie i wszystko było spoko, zostawiłem kompa na godzinę, wracam a boty stoją i nic... odpaliłem od nowa i wszystko jest ok do momentu gdy na oknie czatu wyświetla się komunikat " nie można zmienić przynęty podczas wędkowania" po tym boty przestają łowić :/ Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem albo może mi polecić innego fisha na którym będę mógł łowić na 4 kontach albo i więcej. Dodaje jeszcze ss z tym co się wyświetla i jak mam ustawionego fisha: post-74189-0-11653900-1364905534_thumb.png

Opublikowano

Tak mi właśnie jak zostawiam dzieje się to samo ale jak mam normalnego ze stronki metin2mod.tk ściągnięte fishbota to nic się nie dzieje to tu coś nie gra ...

Opublikowano

Tak mi właśnie jak zostawiam dzieje się to samo ale jak mam normalnego ze stronki metin2mod.tk ściągnięte fishbota to nic się nie dzieje to tu coś nie gra ...

Dzięki, pobrałem samego fisha od Kamera i śmiga do tej pory aż miło <3 temat do zamknięcia B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...