Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild] [RolePlay] [Parkoury] [Labirynty] [Lochy] [Spleef] [Auto-Działki] KMMC!

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364478361-U369501.png KMMC1364478375-U369501.png

Adres IP: s34.mineserv.eu:16560

Typ serwera: FreeBuild/RP

Ilość slotów: 20

Wersja serwera: 1.5.1

Premium: dialog_cancel.png

Potwory: dialog_cancel.png

Zwierzęta: yes.png

Nether: yes.png

PVP: dialog_cancel.png

WL: dialog_cancel.png

1364478361-U369501.pngZespół1364478375-U369501.png

Adminisratorzy:

• Riazek

Moderatorzy:

• ---

KidModeratorzy:

• ---

1364478361-U369501.pngDodatkowe informacje1364478375-U369501.png

Szukasz serwera, który nie upadnie po miesiącu...?

Dobrze trafiłeś... Nasz serwer jest już opłacony na 3 miesiące, a działa dopiero 1 dzień!

Planujemy zmianę na mocniejszą maszynę, jeśli przybędzie graczy.

Ale może zacznijmy od początku...

Na naszym serwerze działki są automatyczne.

Jeśli chcemy dostać działkę wpisujemy /plotme auto. Pewnie zdażyło Ci się nie zapisać /sethome na swojej działce i musiałeś jej szukać na ogromnej mapie? U nas to nie problem. Po wpisaniu /plotme auto możemy teleportować się na działkę komendą /plotme home.

Pewnie znudziło Ci się siedzenie, kopanie i budowanie...? U nas możesz zająć się przechodzeniem labiryntów, czy parkourów. Za przejście "eventu" otrzymasz odpowiednią nagrodę! Pewnie spodobał CI się spleef na innych serwerach? Mi też... I dlatego u nas spleefy będą dosyć często organizowane! ;) A może chciałbyś się przekonać czy jesteś najzręczniejszy na serwerze? U nas znajdziesz wyścig, gdzie możesz po prostu się ścigać z innymi, jeśli wpadniesz do wody, zwolnisz i przegrasz... Trzeba się starać ;) Oczywiście na mapie do wyścigu będą organizowane eventy! Może szukasz jeszcze innych nowości...? Nie martw się, zawsze możesz zastać event, podczas którego w tonach piasku będzie zakopana skrzynka z cenną nagrodą... Może nie chce Ci się budować własnego domu...? Żaden problem, możesz po prostu wynająć domek w mieście... Nie lubisz kopać, a chciałbyś latać w dobrym eq? W takim razie może zbudujesz farmę na swojej działce? W końcu mamy wybudowany rynek, adminshopy...? Na tym też możesz zarobić ;) Oczywiście jeśli wykupisz sobie stragan lepiej zarobisz... Ale wszystko zależy od Ciebie... Możesz być zwykłym górnikiem, a możesz stać się prezesem firmy... No może nie od razu prezesem, ale w najbliższych dniach wprowadzimy firmy na nasz serwer! Jeszcze się zastanawiasz, czy chcesz u nas zagrać? Ja na Twoim miejscu już dawno bym budował domek na mojej nowej działce;) Zapraszam!

Już wszystko przygotowane pod budowę labiryntów. Parkoury zostały dodane.

Po mapie ukryłem skrzynki z nagrodami - warto się rozglądać po mieście, w niepozornych miejscach znajdziemy najlepsze nagrody! ;)

spleef gotowy

Dodałem zadanie, za które można dostać fajną nagrodę... W opuszczonej kopalni miejskiej teraz jest niebezpiecznie. Nie będę zdradzał nic więcej poza tym, że jest trudno, ale warto ;) [w warpowni loch]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...