Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Strona Montany

Dasiur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wreszcie Montana zaczęła mi działać zmienili stronę lub strona jest off. A jeszcze konta nie założyłem. Lecz jeśli mają nową stronę proszę o jej podanie.

Opublikowano

Pfffffffff.... Perfidnie skradziona strona, ale tak to jest, jak się nie potrafi nic własnego stworzyć, to się czyjeś dzieło kradnie :)

Opublikowano

Pfffffffff.... Perfidnie skradziona strona, ale tak to jest, jak się nie potrafi nic własnego stworzyć, to się czyjeś dzieło kradnie :)

Jakie kradzione?! lool nie widzisz że tą stronę robił AXES96 który robił też stronę na wrpsp....

Opublikowano

TheBreakson, to się nazywa sianie bajek na Zaawansowanym poziomie :D strone WrPsP zrobiłem Ja :) Czyli Kamilos118, żaden z tych zazdrosnych obcokrajowców nie mam ni grama wkładu. Ciekawe czy jak wypuścimy nowy Launcher, to czy też nam podśmigają ^^ Posiadam pełne Prawa Autorskie do stylu, pisałem z ToXiiCiem, powiedział że "xSkillz", go ukradł i przeprosił, dałem mu 3 dni na usunięcie go, w przeciwnym wypadku jasne będzie zgłoszenie przestępsta do firmy która im hostuje strone, a z kolei oni ją zablokują, przy czym zmiany na www zauwazyłem już po 10 minutach od upomnienia.

Opublikowano

TheBreakson, to się nazywa sianie bajek na Zaawansowanym poziomie :D strone WrPsP zrobiłem Ja :) Czyli Kamilos118, żaden z tych zazdrosnych obcokrajowców nie mam ni grama wkładu. Ciekawe czy jak wypuścimy nowy Launcher, to czy też nam podśmigają ^^ Posiadam pełne Prawa Autorskie do stylu, pisałem z ToXiiCiem, powiedział że "xSkillz", go ukradł i przeprosił, dałem mu 3 dni na usunięcie go, w przeciwnym wypadku jasne będzie zgłoszenie przestępsta do firmy która im hostuje strone, a z kolei oni ją zablokują, przy czym zmiany na www zauwazyłem już po 10 minutach od upomnienia.

Kamilos118 nie badz taki mądry, a ciekawe czy ten wasz serwer działa legalnie? Bo jak wiem pliki serwerowe z modułami i danymi to trzeba za nie zapłacić a ja myślę że tego nie zrobiliście tylko poszliście na łatwiznę -,-

Opublikowano

Panowie, jeżeli chcecie się kłócić to na PW... wyjaśnijcie sobie to na PW... nie w temacie.

Ukarani już zostaliście, z tematu zrobił się spam. Autor dostał odpowiedź i wyznaczył jako rozwiązaną.

Proszę nie spamować w temacie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...