Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa strona PBDO-bota.

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj nie działa mi strona pbdobota. Próbowałem na innych przeglądarkach, innym proxy i innym kompie a dalej jest to samo. Wiecie może czemu tak sie dzieje?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Mi działa idealnie, więc nie wiem co może być przyczyną. Mówisz że proxy i hosts próbowałeś, nawet na innych kompach. Ale kompy z tej samej sieci? Może masz cała sieć ma zablokowane..?

7yo9.png

Opublikowano

@ 2 up - wychodzi na to że w całej sieci mam tą stronę zablokowaną bo na kompie brata też nie działa. Ale po kiego wafla dostawca neta miałby mi blokować tą stronę, bo sam sobie nie zablokowałem.

@ up pukacz - tak. Ładuje się w nieskończonośc i takie coś wyskakuje70841799485741468735.jpg

silvertcsax.gif

Opublikowano

@ 2 up - wychozi na to że w całej sieci mam tą stronę zablokowaną bo na kompie brata też nie działa.

@ up pukacz - tak. Ładuje się w nieskończonośc i takie coś wyskakuje

Ja to mam z allegro :D nie wiem co to ma wspólnego ale musiałem się pochwalić :p Czyściłeś ciasteczka etc. ?

1.jpg

Opublikowano

@ up wszystko robiłem.

68832002361502479077.jpg

Na jednym forum koleś miał problem z połączenie się z pbdobotem i napisali mu coś takiego:

"LooooooooooooooL, Don't delete the "hosts" file..
Delete something like this in your host file:
127.0.0.1 auth 1 pbdo (or so, idk yet, never used the crack)
After you deleted this, it must work
But don't DELETE the completly host file"
Ale dlaczego nagle mi przestało działać? Nic nie grzebałem w tym całym hoście.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Pokaż co zwraca Ci

ping pbdo-bot.com

ping darkorbit-bot.com

w cmd.

Opublikowano

No wszedłem ale strasznie długo się ładowała i jak chciałem się zalogować to mnie wywaliło i było napisane

The requested resource could not be loaded because the server returned an error:
502 Bad Gateway (?).
Macie jakiś pomysł dlaczego tak sie stało?
EDIT: Już działa.
A Miszczu jak myślisz dlaczego na moim IP nie działa ta stronka w ogóle? Skontaktować się z typem od neta? W czym może leżeć problem?
EDIT: Problem rozwiązany, nie mogłem wejśc na stronę PBDObota ponieważ moje IP zostało zablokowane. A zostało zablokowane ponieważ dodatek do firefoxa odświeżał mi ich stronę co 5 sekund i ich system przeciwko atakom DDoS mnie zbanował. Napisałem do Dozera i powiedział że w najbliższym czasie moje IP zostanie odblokowane, tak też się stało. Temat do zamknięcia.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...