Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Moderacja naszego działu

Wacek_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, ponieważ powstało już parę tematów nt. niekompetencji Paradisii - członka teamu moderacyjnego naszego działu, chciałbym złożyć propozycję dla naszego działu. Ponieważ Paradisia nigdy nie wypowiada się nt. gry i wiele osób uważa że nie ma pojęcia o dziale którym moderuje - proponuję aby wrócił do swojego pierwotnego działu ;) Proszę was w tym momencie o wyrażenie opinii (kulturalnie, oczywiście) na temat tegoż pomysłu oraz - jeśli ktoś posiada - dowody jego niekompetencji, aczkolwiek myślę, że samo zdanie znacznej liczby userów tego działu które zostanie wyrażone niżej powinno zdecydować ;)
Jeśli jeden moderator w dziale to zbyt mało, proponowałbym awansowanie jednego z naszych kidów, lecz to później.
Tematu proszę nie zamykać, został uzgodniony z administracją. Proszę o kulturalne, sensowne wypowiedzi ;)

7yo9.png

Opublikowano

Ale on nie ma już pierwotnego działu.

Wyjebali go xD

Niech wypierdala z tego działu.

Nie zna się na grze, nie udziela tylko wkleja free % bo ktoś napisał coś czego on nie rozumie.

Paradisia.. wtf?

Magik und Selena, dream team.

Opublikowano

Ja imho sądzę że Miszczu jednak byłby lepszym moderatorem, a Paradisia spełnia tu funkcję jaką? Tylko warnowanie + zero innej aktywności?

7yo9.png

Opublikowano

Ja imho sądzę że Miszczu jednak byłby lepszym moderatorem, a Paradisia spełnia tu funkcję jaką? Tylko warnowanie + zero innej aktywności?

No to mówie, niech wypierdala.

Nie zna się na tej grze.

Każdy kto chce dostać moda w drugim dziale musi mieć tam aktywność a on za co kurwa dostał range? Won z nim.

Paradisia.. wtf?

Magik und Selena, dream team.

Opublikowano

Robi typową moderatorkę, czyli warnowanie, pilnowanie czy nie ma multi topiców/postów, prefiksów.

Miszczu niech awansuje a Over wypierdala razem z Magikiem II.

Tyle w temacie.

tobie gratuluje inteligencji dostaniesz 2 bany w cenie jednego byczek.

@down bo 2-dwa się nie odmienia a 1(jeden) - jednego już tak ?

1.jpg

Opublikowano

Ja także jestem za awansowanie Miszcza. A Paradisia niech moderuje inny dział bo w tym nie wypowiada się wgl. Wiadomo że moderator nie do końca jest od pisania w dziale ale jednak od czasu do czasu powinien, pokazać że zna się na temacie.

sygnaturaio.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...