Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Teemo

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej pod ap i attack speed chociaz pure ap tez jest niezly. Idziesz nim na mida lub na topa. Ja preferuje mida bo masz cala farme twoja i grzybki stawiasz krzakach i w przejsciach. W late game to ja z grzyba tankowi po 1/4 hp bralem.

Opublikowano

Jeżeli zdarzy Ci się team, w którym są noobki i biorą tylko swoje ulubione postacie (A ty sam nie masz już możliwości zmiany bochatera) i w teamie masz 4 ap i supporta, w tedy warto zrobić teemo pod adc.

149208901.png

Opublikowano

teemo na mida ok ... nim się gra raczej na topie tylko i wyłącznie, chcoaż widziałem tez na suppa i adc i streamera na jungli nawet , nazywa się on QualityPlayer , jakos tak, a teemo lepszy na offtanka, pod ap może i lepszy ale jest w ch*j papierowy

Opublikowano

Teemo hybryda zią (nie śmiać się...) nie grałem rankedów nim ,ale normale które nim grałem wszystkie wygrałem oprócz 1-2 :)

A jak masz masterki i runy na AP dodatkowo to R.I.P

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Teemo buduj pod AP.

Build:

sorcerers-shoes.gifnashors-tooth.gifrabadons-deathcap.gifzhonyas-hourglass.gifrylais-crystal-scepter.gifrunaans-hurricane.gif

Ostatni item zmienić na void staff, i wtedy ten "pure ap" coś podziała. A rylai też można zmienić, slow nie stackuje się ze slowem grzybków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...