Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet Światłowodowy

pawelkowal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc chciałbym się zapytać jakie prędkości rozwija teraz zwykły światłowód(prosze opisać swoimi słowami a nie dawać linki do stron internetowych)Właśnie zakładają światłowód w gminie. Będzie go przyjmować ok. kilkaset osób. Czy opłaca kupić go za 49zł/mies? I jak myślicie jaką prędkość mógłby u nas rozwinąć ten internet?

Z góry dzięki za odpowiedź :D

Opublikowano

nie stać go na kartę za kilka stów a na dodatek na łącze komutowane gigabajtowe w granicach 1000zł

światłowodowy to tylko z nazwy , bo idzie normalnymi kablami do użytkowników 10/100 Mbps

reszta jak wyżej, choćbyś nie wiem jakie miał łącze, pierdyliony Mbps obiecywali to i tak wyjście na świat w sieciach jest limitowane i zależne zawsze od ilości użytkowników w sieci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie daj się oszukać to kolejny chwyt reklamowy, ja wiem jak to działa, w mieście do centrali jest ten światłowód a od centrali do Twojego domu idzie normalny kabel żyłkowy.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...