Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3.3.5a Sunwell-Stormrage.

WantPlay^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sunwell-Stormrage

Exp kill rate: 20x
Exp quest rate: 20x
Exp exploration rate: 1x
Gold rate: 2x
Drop rate: 3x
Reputation rate: 2x
Honor rate: 2x
Profession rate: 2x
Max level: 80
Obecny poziom contentu: S8/ICC
Emulator: TrinityCore (ich własny branch)
Patch: 3.3.5a
Baza danych: TDB
Łącze: 1 Gbps
Realmlist: set realmlist sunwell.pl:9724
www >>

http://sunwell.pl

Changelog >>

http://sunwell.pl/index.php?id=changelog

Serwer jest bardzo dobrze rozbudowany , polecam gre na nim na samym starcie otrzymujesz heirloom'y gra moe być bardzo przyjemna dlatego polecam ten serwer .
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja właśnie mam zamiar zacząć grać i myślę że powinno być spoko ponieważ wydaje mi się że grał już tu kiedyś :)

Opublikowano

W zasadzie to serwer jest mega przyjemny ale dlaczego nikt tam nie gra? Kiedyś było online po 2,5k osób dziennie na Stormrage - teraz po 150 a feronis 3k...

Opublikowano

Nigdy na Stormrage nie grało nawet 1000 osób. Online wynosił mniej więcej 500-600.

Czemu tak mało? Myślę, że ludziom przejadł się już WOTLK, a ludzie z realmu Feronis nie przejdą na high rate (robić podstać od nowa? Fuu). Ogólnie, tak jak na wszystkich serwerach, ludzie widzą że gra mało osób, to nie będą grać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Są też dobre strony - nowi gracze jak zaczynają gre napewno im jest łatwiej grać z polakami . Niektórzy nie flame-ują i potrafia pomóc nowym .

1377430129-U769346.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zagram

24790528697226300755.png

Opublikowano

grałem, jest mało osób i duże latency, pozatym te heirlomy na start powodują że jest to nie 20x a 50x - a to już prawie jak funserwer

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja własnie ściągam, kiedyś grałem na Sunwellu i serdecznie zapraszam na serwer, tym razem zagram na stormrage ale mam jedyny ból, że tak mało osób na nim gra. Przyjemnie by się grało jakby grało więcej osób.

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...