Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dom aukcyjny

samios3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chyba z 1 miech temu .. nie ogarnilem domu aukcyjnego ... weszlem na neta a tam pisalo ze typek w diablo 3 z sellania domu aukcyjnego real kase krojil .. to jest prawda ? :)

Pasjonat
Opublikowano

Tak. Wystarczy w prawym górnym rogu AH kliknąć mały przycisk EUR zmieniając tym samym obecną walutę AH na Ojro. W ten sam sposób można również powrócić do zakupów za złoto.

Jeśli chcesz coś sprzedawać na AH za realne pieniądze - pamiętaj, że musisz mieć token zabezpieczający dodany do konta i powiązaną kartę kredytową :)

:)
Opublikowano

Tak. Wystarczy w prawym górnym rogu AH kliknąć mały przycisk EUR zmieniając tym samym obecną walutę AH na Ojro. W ten sam sposób można również powrócić do zakupów za złoto.

Jeśli chcesz coś sprzedawać na AH za realne pieniądze - pamiętaj, że musisz mieć token zabezpieczający dodany do konta i powiązaną kartę kredytową :)

Jaki token ;oo , ja kupilem gre z pudełkiem i wgl , i gdzie ten token ;oo

No wiem jest tam waluta jest zloto - 134k :D , ojro 0 ;p

PS.Prosiił bym o powiedzenie gdzie jest token :P ( karty nie mam , ale starych moze byc chyba ? )

No jest są rzeczy .. i pisze ze musze przygtowac konto gdzie fundusze będą i paypal tez moze byc i wgl i mam przypisac jaki acutianor czy jakos tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...