Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa rotacja

Qlimax111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze co rzuciło mi się wi oczy to:

-Draven

-Diana

-Graves

i oczywiście Amumu ,bo co tam.Rotacja zawalona OP postaciami to jeszcze dowalili Amumu .Według mnie to lekka przesada,chciałem sobie przetestować Dianę ,ale prosiłem o nie granie rankedów przez tydzień?Jeszcze tylko Darius i heja .Co myślicie o tej rotacji?

Opublikowano

Graves OP BAHAHASHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUH jeden z lepszych dżołków jakie tu czytałem, to jeden z gorszych ADC w grze, a zdecydowanie postać, z najgorszym ultem w grze

Opublikowano

Graves OP BAHAHASHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUHASUH jeden z lepszych dżołków jakie tu czytałem, to jeden z gorszych ADC w grze, a zdecydowanie postać, z najgorszym ultem w grze

Meanwhile in Bronze V

Kurat duzo op postaci z reszta tak samo jak w zeszlym tygodniu akali fizz i cos tam jeszcze, sam za duzo normali nie gram takze mi to obojetne

Opublikowano

@up

Kha'zix i Vayne z tych lepszych.

Ta rotacja teraz jest fajna, ale widziałem lepsze. Osobiście chcę wypróbować tylko Ori i Dravena.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Nie podniecajcie się już nową rotacją, bez przesady ludzie. Rotacja jak rotacja, robicie kilka tematów, związanych z tym samym. Moim zdaniem do usunięcia temat.

Opublikowano

haha Graves nie op ? skile AoE Q i ulti idealne w lete ma dasha i dobrą pasywe przez co jest twardy co do rotacji to już się przekonałam co się bd działo grałem przeciwko 3 adc i kata mid i voli jungle ludzie co się martwicie tą rotacją grajcie rankedy albo drafty i już tam nie ma luster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...