Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam dylemat postanowiłem się poradzić was forumowiczów , A wiec tak tworze serwer survival-frakcje i nie tylko to nie bedzie taki typowy serwer sv+frakcje ale sie zastanawiam czy utrudniać zycie(niektórzy to lubią ) i ustawic aby trzeba bylo cos zbierac itemy/kase aby stworzyc frakcje czy po prostu dac mozliwość tworzenia za free ,serwer jest serwerem non-premium no i jeszcze jedno co sądzicie o 1 godzinnych banach za zgon ? z góry dzieki za wszystkie odp oraz podpowiedz jestem otwarty na propozycje zajmowalem sie juz serwerami ale teraz tak jakoś nie mam weny a nie chce robić kolejny zwykłych serwerów które sie praktycznie niczym nie różnią po za IP oraz cenną za vipa

Opublikowano

Witam. Bardzo słusznie robisz, Tworząc coś nowego. Ale pamiętaj że na początku będziesz miał bardzo mało graczy. Wiem to z doświadczenia. Ale jak najbardziej możesz spróbować. Można wprowadzić zakładanie gildi za itemy, Ale nie można przesadzać z itemami :) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Coś nowego trzeba wprowadzić by graczy przyciągnąć, płacenie itemami by gildie stworzyć to bardzo dobry pomysł. Mam nawet jeden plugin, który to oferuje - zgłoś się do mnie na PW. Bany to klimat hardcore, o tym zapomnij.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Denerwujące są trochę serwery, gdzie można założyć za darmo gildie, bo to wygląda tak:

**KluseczkiLoleczkifraceleczkiLOOOOL[Gracz]Player: Haha looooool patrzcie jaką mam frakcje śmieszną hehe

**Looooofffciam[Gracz]Player: a teraz mamm nową heheheeeeee!

To jest denerwujące. Zrób takie płatne frakcje, to jest coś, trzeba się wysilić, a nie od razu frakcja i są 1 osobowe gildie.

Co do banów, to lepiej bez.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...