Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC Wildfire, Samsung Galaxy Mini czy Xperia X8 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chce kupić tani smartfon i nie wiem który z tych 3 wybrać ? Piszcie swoje opinie i + i - przemawiajace badz nie za danym modelem .

Opublikowano

Wlasnie pisze z wildfire, POD ZADNYM POZOREM NIE BIERZ TEGO!!! mam telefon juz 2 lata, chyba zaden telefon nie kosztowal mnie tyle nerwow co ten... nic na nim nie chodzi, wszystko sie zacina, dotyk sie czesto zacina, nawet odtwarzacz muzyki muli, jal szybko piszesz na klawiaturze to tekst sie pojawia po kilku sekundach, mozna dlugo wymieniac, ja polecam x8, duzo lepszy wybor... jedyne co dobre w wildfire to to ze jest bardzo wytrzymaly

1377440917-U253647.png

Opublikowano

jak dla mnie to x8 z tych powyżej przez ciebie wymienionych będzie najlepszym wyborem.

tak jak kolega wyżej napisał to jakiś kicz ten HTC lecz z x8 możesz się tak samo czuć jeśli rozrzucasz do niego jakiś syf z marketu. najlepiej odrazu po kupnie go zrootowac i pokasowac zbędny chlam i zainstalować te najbardziej potrzebne rzeczy jak gadugadu, skype,opera (to tylko twoje wymogi z poprzedniego tematu) .

pozdrawiam Bartek.

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...