Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF premium a podstawka

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka stało Sie coś jak najpierw wpisalem keya do premium a potem do podstawki? I jak rozpoznać czy mam wgrane dodatki i premium. I czy jak wezne płytkę z bf oryginalnego od kolegi i zainstaluje to jak wgrac dodatki?

Opublikowano

Nie wiem, czy się coś stało. Jak nie wiesz, czy masz premium, to wejdź na Battlelog i po lewej powinieneś mieć napisane "Battlefield 3 PREMIUM". Jeśli nie, to pisz do supportu.

Jak weźmiesz od kolegi, to musisz mieć też jego konto Origin. Instalujesz na kompie i samo ściąga dodatki.

7m9a.png

Opublikowano

Nie wiem, czy się coś stało. Jak nie wiesz, czy masz premium, to wejdź na Battlelog i po lewej powinieneś mieć napisane "Battlefield 3 PREMIUM". Jeśli nie, to pisz do supportu.

Jak weźmiesz od kolegi, to musisz mieć też jego konto Origin. Instalujesz na kompie i samo ściąga dodatki.

Dzieki mam jeszcze jedno pytanie. Czemu na stronie origin nie mogę Sie zalogowac, a w programie mogę. Jak sie na stronie probuje logowac to pisze ze zle hasło/email

I jak w programie loguje sie przez email to też mnie nie loguje bo pisze to co wyzej

Opublikowano

Może po prostu podajesz zły e-mail na którym jest konto?

Adres email podaje dobry, bo przypomnienie hasla dziala na nim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...