Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

105 lvl już osiągnięty

MIKETYSON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Max lv został już dawno osiągnięty .. Ja nie gram na pl'u ale jak je polączą to zagram co do tego Update .. Jak by zwiększyli dalej lv do 110-120 .. to byłby już Priv...

Opublikowano

Powiększą ale z upływem czasu...

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Ja jeszcze czekam na dodania i zmianki, którymi będzie można handlować. Wydawać 299 sm za 4 dodania to lekka przesada (nie wiem skąd ludzie biorą na to pieniądze).

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

I po co zwiekszają te lvl? 99lvl wbijali kiedyś w 3lata a teraz 105 z 99 w kilka dni...

Już wgl. nie widze przyszłości dla PL.Zaraz dadza nowe zbroje itp. mapki i nowy lvl o.O

beztytuudkt.png

Opublikowano

Oni robią to specjalnie.
Dodają itemy, powiekszają lvl...
Dlaczego ?
Zobaczyli konkurencję w niektórych privach i tam większość osób pewnie gra .

Chcą się do nich upodobnić co zaczyna się robić plagiatyczne.

Alistria.eu

Opublikowano

myślę,żę jak przyjdze czas na łączenie serwerów to przyjdzie i czas na 120lv,ale myślę,że teraz zrobią tak,żeby to trwało z pół roku.Ten update z 105lv to zrobili tylko po to,żeby nikt się ich nie czepiał,że nic nie robią na rzecz gry.

phenomon.gif
Opublikowano

Mogli by dać od razu 150 lvl i żeby się go długo wbijało, a nie nolify w dzien wbijają ten 105 i nie mają znowu co robić.

Opublikowano

No ja pisałem z monku z 103 surą wp i powiedział że łatwiej mu się wbijało od 99 do 103 niż od 97 do 99 według mógł być ten lvl ale bez tych map tak to i tych metków gdzie stal 6+ dropią ....

Opublikowano

Trochę bez sensu. Mogli od razu zwiększyć do np. 120, żeby dłużej można było się pobawić, poexpić.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ale też wątpię by te szybkie levelowanie przeradzało się w Tworzenie na prawdę godnego ekwipunku.

Teraz będą mieli czas na szlifowanie ekwipunku + drop ulepszaczy etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...