Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zmiana hasła

waiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Chciałbym się dowiedziec czy jest mozliwosc zmiany hasła do konta jezeli sie niezna danych ?(Imie i nazwisko,data urodzenia)

Przepraszam ale niewiedziałem gdzie zamieścić temat

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedziec czy jest mozliwosc zmiany hasła do konta jezeli sie niezna danych ?(Imie i nazwisko,data urodzenia)

Przepraszam ale niewiedziałem gdzie zamieścić temat

Dane musisz znać. Inaczej nic nie zrobisz. Zmieniam nazwę tematu na bardziej szczegółową.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wejdź w support nexona i kliknij request for lost account information.

http://support.combatarms.nexoneu.com/Main/Default.aspx

Po lewej stronie masz. Tak po angielsku musisz napisać. Chyba podstawowe słowa znasz. I taka mała rada: Możesz to zrobić google tłumaczem i na końcu dopiszesz im translate by Google.

Zrób tak jak napisał, opłaca się odzyskać dane do konta, i nie prawda ze nexon nie odpisuje jak czesto czytalem i slyszalem, mi osobiscie jak napisalem ticketa odpisali po 5 dniach

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Zrób tak jak napisał, opłaca się odzyskać dane do konta, i nie prawda ze nexon nie odpisuje jak czesto czytalem i slyszalem, mi osobiscie jak napisalem ticketa odpisali po 5 dniach

Jeszcze trochę nawiązując do tematu. Nexon musi zawsze odpisać. Nie może olewać graczy. A co do tych danych to tam będziesz musiał wpisywać dane jakieś. Najlepiej wpisuj swoje prawdziwe. Niby to nie ma znaczenia bo i tak potem przyślą Ci dane twoje prawdziwe i sobie zmienisz na jakie chcesz.

Opublikowano

napisalem juz 2kwietnia i dalej nieprzyszło! co mam robic i pocą są te Ticket Number?

Musisz czekać jeszcze. Dopiero 5 dni minęło. Mogą Ci nawet 1 maja przyjść. Ticket numer jest to sprawdzania ticketa. Ale to nie potrzebne, bo logujesz się na konto na stronie CA, chodzisz w support i klikasz view ticket. I tam masz swoje zgłoszenie.

Opublikowano

napisalem juz 2kwietnia i dalej nieprzyszło! co mam robic i pocą są te Ticket Number?

mi zeby szybciej odpisali pisze drugiego posta "Please faster answer" i odpowiadaja nastepnego dnia. Mysle ze to działa :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

mi zeby szybciej odpisali pisze drugiego posta "Please faster answer" i odpowiadaja nastepnego dnia. Mysle ze to działa :P

To tak nie działa. Wtedy ticket trafia na koniec kolejki. Też tak napisałem i mi odpisali:

44ojzk.jpg

Więc lepiej im nie spam, tylko czekaj cierpliwie. Ja już na pomoc z ability czekam od 8 marca.

Opublikowano

A jaka jest mozliwosc ze mi pomoga , ja pamietam e-mail haslo ID mam screena z konta. Ale nie pamietam imienia nazwiska i daty urodzenia bo w tamtej kolumnie wpisałem " hdshafhfghaghjgkadhg"

Co to jest Subject przy pisaniu ticketa o utracie danych ?

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

A jaka jest mozliwosc ze mi pomoga , ja pamietam e-mail haslo ID mam screena z konta. Ale nie pamietam imienia nazwiska i daty urodzenia bo w tamtej kolumnie wpisałem " hdshafhfghaghjgkadhg"

Co to jest Subject przy pisaniu ticketa o utracie danych ?

Też tylko to pamiętałem xD. Pomogli bez problemu. Subject to temat czyli wpisujesz np tam : Account information lub I need my account information. Do tego masz ssa więc 100% pomogą. Ja wstawiłem np jak majora wbiłem. Ss w sumie jest zbędny ale jak go masz to wstaw.

Opublikowano

Ale ja im SS wyslalem jak jestem poprostu w monu i jak gram bez wbijania lvla ;/

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Ale ja im SS wyslalem jak jestem poprostu w monu i jak gram bez wbijania lvla ;/

To po prostu na tego ssa nie zwrócą uwagi ale dane powinni dać bez problemu.

Opublikowano

To po prostu na tego ssa nie zwrócą uwagi ale dane powinni dać bez problemu.

Dobra dzięki, oby dali ( obys zybko ) ;D

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...