Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg Premium VIII tieru do zarabiania kredytów

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T34 i tu niema się nawet nadczym zastanawiać najleprzy do zarabiania był i jest i nawet się nie porywaj na love bo jest tak znerfiony że głowa boli nawet mu tą celność znerfili jedyny jego atut poćiski zanim dolecą na dużą odległość to opadają albo nie penetrują jednym słowem dno na SP to się nie wypowiem bo nie mam IS-6 też niemam i żadko go widuje ale to może niebyła by głupia alternatywa ale jak tu flap wyżej napisał czołgiem musi ci się dobże grać

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kup se słownik :v To stały tekst na tym forum. Löwe jest dobry- celny, odbija wieżą wszystko co się porusza, dobry do taranoeania :v Bardzo dobra penetra. Nie hejtuj czołgu którego nie znasz...

Opublikowano

Kup se słownik :v To stały tekst na tym forum. Löwe jest dobry- celny, odbija wieżą wszystko co się porusza, dobry do taranoeania :v Bardzo dobra penetra. Nie hejtuj czołgu którego nie znasz...

LOL i widać kto niema tego czołgu bez komętaża :)

Opublikowano

KURWA KUP SE SŁOWNIK ALBO DOSTANIESZ WARNA ZA GWAŁCENIE MOICH OCZU!!! Grałem Lwem, olek go ma. Dobrze mi się grało, bo to kurwa support a nie czołg do pierwszej linii. Chowasz kadłub i mogą ci co najwyżej laskę zrobić. Celność 0,33 jest bardzo dobra, a pociski nie opadają specjalnie. Jak Löwe taki hujowy to go sprzedaj, a potem se kup SP i narzekaj.

Opublikowano

T34 i tu niema się nawet nadczym zastanawiać najleprzy do zarabiania był i jest i nawet się nie porywaj na love bo jest tak znerfiony że głowa boli nawet mu tą celność znerfili jedyny jego atut poćiski zanim dolecą na dużą odległość to opadają albo nie penetrują jednym słowem dno na SP to się nie wypowiem bo nie mam IS-6 też niemam i żadko go widuje ale to może niebyła by głupia alternatywa ale jak tu flap wyżej napisał czołgiem musi ci się dobże grać

Brak słów... grałeś Lowe w ogóle?

Opublikowano

LOL i widać kto niema tego czołgu bez komętaża :)

1. Ortografia/slownik

2. Lowe jest dobry, sam go mam. A z tego co widze, ty go nie masz/nie umiesz nim grac

shoob.png

Opublikowano

Patrz na statystyki> Pytaj się kolegów-specjalistów > uważaj, że jeden czołg jest lepszy od drugiego

-,-

Poczekaj na testowy, i tam się pobaw

I T34 I Lowe są warte uwagi, jednak Lowe jest niedoceniany, niestety

@Up

Wiedziałem, że gej :U

Tylko zauważ, że W WEAKSPOTY

Umiejętność czytania trzeba nabyć, smuteczeg?

Ogarnij się, kurwa

Gold? Ładowanie bez kąta? Poza tym, napisał Weak Spoty geniuszu...

Gdy ktoś już zdobył ten X tier to raczej jakieś doswiadczenie ma i zapewne nie jest taki glupi zeby sie ustawic i stac nieruchomo i wołać 'ZABIJCIE MNIE STOJE NIERUCHOMO!'

Opublikowano

Gdy ktoś już zdobył ten X tier to raczej jakieś doswiadczenie ma i zapewne nie jest taki glupi zeby sie ustawic i stac nieruchomo i wołać 'ZABIJCIE MNIE STOJE NIERUCHOMO!'

co ma stanie do weakspotow? umiesz to trafisz, na chuj drazyc temat

daj nick w grze, specjalisto -,-

shoob.png

Opublikowano

1. Ortografia/slownik

2. Lowe jest dobry, sam go mam. A z tego co widze, ty go nie masz/nie umiesz nim grac

Mam dłużej nisz ty wystarczy wejśc na forum WoT i zobaczyć komętaże co do lowe od graczy któży mają po 1500 bitew na nim a jak twierdzisz że czołg jest zajebisty to masz go ale chyba na testowym :)

Opublikowano

Mam dłużej nisz ty wystarczy wejśc na forum WoT i zobaczyć komętaże co do lowe od graczy któży mają po 1500 bitew na nim a jak twierdzisz że czołg jest zajebisty to masz go ale chyba na testowym :)

1. Ogarnij slownik/ortografie/skladnie

2. Zabawne, bo mam na nim te pareset bitew i gra mi sie nim strasznie przyjemnie

3. Co ma twoja dlugosc gry do wchodzenia na forum WOTa?

shoob.png

Opublikowano

Po pierwsze kurwa kup se słownik, ba jak dysortografa gryzie w oczy, to coś jest na rzeczy. Topic: Löwe jest fajny, a widząc po poziomie twoich postów, jesteś zwykłą gimbazą nie umiejącą grać.

PS: Olek ma na Löwie prawie 500 bitew więc stfu do kurwy nędzy, bo grać nie umiesz. Taki koks to dawaj nick w grze...

Opublikowano

1. Ogarnij slownik/ortografie/skladnie

2. Zabawne, bo mam na nim te pareset bitew i gra mi sie nim strasznie przyjemnie

3. Co ma twoja dlugosc gry do wchodzenia na forum WOTa?

Dobra nie chce mi się z tobą dyskutować masz pare setek lowem a nie widzisz jaki to teraz lump jest znerfiony ps nie jesteś tu od tego żeby mi wypominać moją ortografię takie żeczy na pw @up ogarni się albo nie pij zadużo piwa :)

Opublikowano

Widać że nie piszecie na temat. Hejtujecie innych za język, ortografie i interpunkcje a macie pewnie 2/3 z jp. Sorry może on nie sprawdza czy wyraz jest podkreślony czy nie. Nie ogarniacie WoTa, nie wiecie na czym polega mechanika gry- nie piszecie. Napiszcie sb do supportu a nie oczerniajcie graczy. Balans musi być zastosowany. Kiedyś go nie było, teraz musi być.Widać na jakim poziomie to rozmowa.

BTW. nie se, tylko sobie.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

KamL0, co cię obchodzi czy mówię "se" czy "sobie"? Nie mieszkam w mieście i nie mam jakiś specjalnych instynktów samozachowawczych czy powiedzieć se czy sobie. Poza tym, teraz mówisz że sam masz 2/3 z JP. bo hejtujesz innych. -,-

Poza tym, ty się nie odzywaj, bo sam gry nie ogarniasz, a mówisz że inni nie ogarniają. Nie ogarniasz mechaniki Premium Tanków: nie ozdywaj się. :v Mówię to, bo mówisz że SP zarabia więcej od JGTigera 8.8 i mówisz że SP zarabia więcej od T34. Tak naprawdę to najwięcej zarabiają czołgi, którymi przyjemnie się gra, a nie według zasad. Jednak tych zasad się trzymając to najlepiej zarabiają:

1.JgTiger 8.8

2.T34

3.Löwe

4.IS-6

5.FCM50t

6.SP/SU-122-44.

Jeżeli chodzi o wszystkie PT, a nie tylko te ze sklepu to tak:

1.Typ 59

2.JgTiger 8.8

3.KV-5

4.T34

5.Löwe

6.IS-6

7.M6A2E1

8.FCM50t

9.SP/SU-122-44.

Opublikowano

Zastanawiałem się co odpisać....

Napisz do supportu. Sprawdzimy kto ma rację, a kto nie.

Ta typ lepiej zarabia od T34 dziwne mam oba i na bank T34 lepiej zarabia ty nie masz żadnego ale wiesz lepiej lol

Nie zwróciłem uwagi. Nie miałem nigdy type 59, ale koledzy pisali, że wolą już grać KW-5 niż nim. Zarobek dobry nie jest, ale czołg niczego sobie.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Bede wypominac ci ortografie/gramatyke/skladnie gdziekolwiek mi sie zechce

Po drugie, zapytam, ILE TY MASZ LAT?

Gramatyka na poziomie podstawowki, tak samo z reszta jak podjarka piwem, ktora mozna u ciebie zauwazyc

Nie popelniam tylu bledow bedac na telefonie bez polskich znakow (jak teraz) i podkreslania

Löwe jest swietnym czolgiem, dalej mozna nim zrobic niemaly rozpierdol... moze to ty nie umiesz nim grac. Nie sadze zebys go mial, swoja droga...

Dalej nie doprosilem sie o nick w grze...

O, ironio

zauwaz, ze dyskutujemy temat zwiazany z tematem /lol/

w tym momncie to ty spamujesz

Co ma ortografia do oceny z jp? Nie za duzo

Nie znasz mechaniki gry, spamujesz , na dodatek podajac argumenty wyjete... wlasciwie, z dupy

post bedzie rozwijany w miare mozliwosci/dopisane kolejne

@up ortografia

@3up

DEBILU, CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

On napisal, ze wedlug statystyk lepiej zarabia type

Tobie moze lepiej grac sie T34 niz typem = Lepsze zarobki na T34

shoob.png

Opublikowano

A twojej ortografii nie da się już pogorszyć... A WY KURWA WSZYSCY WRACAJCIE DO PODSTAWÒWKI I NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM DEBILE!!! -,-

T34 dobrze zarabia, ale jak nie masz porównania to dlaczego mówisz że najlepszy? Kadłub papierowy i ulubiony cel arty. Działo wolno celuje i słyszałem, że lubi chybiać w przeciwieństwie do Löwe'a. Co do wieży się zgodzę, ale jak nie ogarniasz hulldownu to tylko kasa w błoto.

Opublikowano

co ty, nie gralem jeszzce luwem ale t34 jest najlepszy!!!!!!111 de best !!normalnie czolg na dubbingu, tej wierzy sie przebic nieda !!!111

NAPRAWDE, PROSZE, OGARNIJ ORTOGRAFIE BO OCZY BOLA

A wieza lowe jest zajebiscie okatowana + ma oslone odbijajaca X tiery

czolgi sa porownywalne, jednak ostatnio sklaniam sie w kierunku Löwe

Znowu podstawowka? Czy po prostu multikonto?

@down

czuje butthurt... spammer

shoob.png

Opublikowano

Chyba ty gówno wiesz. Dude, mam 8k bitew ponad i to mi wystarcza do wiedzy. Za przydupasa masz report, a twoje czytanie ze zrozumieniem mnie przeraża, twoja wiedza też. Taaaaaakaaaaaa niska... Statystyki pokazują statystyczne odwzorowanie rzeczywistości, Typ to med, a T34 to HT, Medami się gra inaczej niż HT, więc może dlatego go hejtujesz, gówno to ty masz na twarzy i w głowie.

Każdy czołg ma zalety i wady i nie da się jednoznacznie określić który najlepszy. -,- Spierdalaj jeżeli uważasz że czołg którym ci się dobrze gra to najlepszy MonryMaker ever, a inne to gówna. Dla mnie na przykład Pz IV S jest lepszym MoneyMakerem od twojego T34, bo mi się nią przyjemnie gra, a o trybie gry z T34 znam z T29. Wiesz co, lepiej już przestanę ruinować siebię tym że to forum to dno oprócz 4 osób (w tym mnie). Jak się nauczysz mechaniki gry, polityki WG do PT to pogadamy, a na razie to spierdalaj, bo nie mam ochoty rozmawiać z kimś kto ma poziom 1mln niższy ode mnie...

Opublikowano

Chyba ty gówno wiesz. Dude, mam 8k bitew ponad i to mi wystarcza do wiedzy. Za przydupasa masz report, a twoje czytanie ze zrozumieniem mnie przeraża, twoja wiedza też. Taaaaaakaaaaaa niska... Statystyki pokazują statystyczne odwzorowanie rzeczywistości, Typ to med, a T34 to HT, Medami się gra inaczej niż HT, więc może dlatego go hejtujesz, gówno to ty masz na twarzy i w głowie.

Każdy czołg ma zalety i wady i nie da się jednoznacznie określić który najlepszy. -,- Spierdalaj jeżeli uważasz że czołg którym ci się dobrze gra to najlepszy MonryMaker ever, a inne to gówna. Dla mnie na przykład Pz IV S jest lepszym MoneyMakerem od twojego T34, bo mi się nią przyjemnie gra, a o trybie gry z T34 znam z T29. Wiesz co, lepiej już przestanę ruinować siebię tym że to forum to dno oprócz 4 osób (w tym mnie). Jak się nauczysz mechaniki gry, polityki WG do PT to pogadamy, a na razie to spierdalaj, bo nie mam ochoty rozmawiać z kimś kto ma poziom 1mln niższy ode mnie...

Może trochę grzeczniej :

Po pierwsze masz raporta za obraze...

Po drugie mam z 3-4 razy więcej bitew od ciebie. Chcesz spytaj się Xantera.

Po trzecie już to było mówione love zarabia 5 % więcej kaski od reszty 8 tierów.

Po czwarte jak umiesz strzelać z SP przebijesz 9-10

Widząc twoje statystyki:

Nie masz żadnego czołgu premium 8 a się wypowiadasz i sprzeczasz na ten teamt

Nie masz żadnego czołgu 10 tieru ,,,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...