Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg Premium VIII tieru do zarabiania kredytów

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

który waszym zdaniem czołg premium do kredytów jest najlepszy zastanawiam się nad IS-6, T-34, i LOWE prosił bym o spostrzeżnia graczy którzy mają te czołgi wiem że tego jest full na google ale jakoś mnie to nie przekonało więc zakładam ten wątek. Jak na razie mam jedną X IS-7 zbieram już na drugą IS-4 grałem jak narazie tymi 2 ruskimi drogami nie lubie grać artami i tdkami ani campić inne drogi próbowałem na testowych

lubie rush. od pół roku gram w wot czołgów premium nie kupowałem jak coś to tylko premium konto więcej czasu spędzam na nabijaniu kasy KV-1 niż zdobywaniu exp dlatego chce kupić premiuma interesuje mnie też realne zdobywanie kasy na premiumach czy jest to 20k, 50k czy więcej

jakim stylem grać nie chce wyrzucić kasy i nie zarabiać tak jak trzeba nie śpie na złocie wiem zależy mi na dobrym zakupie

SigUserBG.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja polecam Lowe

Plusy:
Celne, dość szybkostrzelne działo (przyzwyczajasz się) , dobra penetracja, dmg też ujdzie
Dobry do taranowania
ZAJEBISTA WIEŻA (odbija DUUUUŻO) (Mi się nawet zdaża odbijać T110E3 ;) )
Kadłub ujdzie , odbija 7 tiery, czasem nawet odbije 8, nie trudno skątować
Tyłem odbija nawet coś
Zarobek jest dobry
Wszyscy strzelają w wieżę, nie wiedząc, że tak zajebiście odbija xD
Czasem nawet znajdą się idioci, próbujący cie staranować (np. Type 59, IS-3, M103) (NAWET M103!)

@down

Polecam poczytać przedtem posty wyżej ;)

Wieża jest dobra, a pancerz rzeczywisty Kadłuba to 203 mm, a można to bez problemu skątować do 240-270 ;D

shoob.png

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem co do słowa ;) Wiem ze t34 ma wieże prawie nie do przebicia, lecz kadlub słaby. Działo trochę laduje ale wali 400 DMG +. Lowe szybko wali dobra penetracja mały DMG. Nie wiem jak z pancerzem ale kadlub słaby :(

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a co powiecie o IS-6 słyszałem że słabe działo ale pro pancerz jeden gość top 100 napisał że to najlepszy czołg do zarabiania kasy

SigUserBG.png

Opublikowano

Up kto niby tak napisał? Is6 nie zarabia najlepiej bo do zarabiania trzeba robić dmg a z jego penetracją na tym tierze za dużo nie zdzialasz a jego pancerz 8 tier bez problemu przebije. Teoretycznie t34 powinno zarabiac najwięcej ze względu że ma największy dmg, ze swoją penetracja 246 starczy na niektóre 9 i 10 od przodu

Opublikowano

T34 bez golda ładuje od przodu E-100, Is-7,Is-4 w weak spoty bez problemu. Problem chyba jest z Mausem (mało miałem sytuacji aby mu tak porządnie wycelować)
Lowe - mój kolega ma i mówi, że dobry ale z t34 i tak wybierze amerykańca ze względu na działo, i to że wystawia się wierze, i nic nie przebije przy VIII tierach. Chyba, że ktoś zna weak spot na górze :D

Opublikowano

Ja polecam T34. Na każdej mapie można schować kadłub i wystawić samą wieżę co powoduje że nic go nie przebija. Mój rekord zarobku 150k.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

T34 bez golda ładuje od przodu E-100, Is-7,Is-4 w weak spoty bez problemu. Problem chyba jest z Mausem (mało miałem sytuacji aby mu tak porządnie wycelować)

Lowe - mój kolega ma i mówi, że dobry ale z t34 i tak wybierze amerykańca ze względu na działo, i to że wystawia się wierze, i nic nie przebije przy VIII tierach. Chyba, że ktoś zna weak spot na górze :D

tia glupi chyba jestes.... pokaż mi jak T34 przebijasz E-100 od przodu w górną płyte z odległości ok. 100m to przyznam ci, że jesteś bogiem i nawet ci laske zrobie.

Opublikowano

Patrz na statystyki> Pytaj się kolegów-specjalistów > uważaj, że jeden czołg jest lepszy od drugiego

-,-

Poczekaj na testowy, i tam się pobaw
I T34 I Lowe są warte uwagi, jednak Lowe jest niedoceniany, niestety

@Up
Wiedziałem, że gej :U
Tylko zauważ, że W WEAKSPOTY

Umiejętność czytania trzeba nabyć, smuteczeg?
Ogarnij się, kurwa

shoob.png

Opublikowano

tia glupi chyba jestes.... pokaż mi jak T34 przebijasz E-100 od przodu w górną płyte z odległości ok. 100m to przyznam ci, że jesteś bogiem i nawet ci laske zrobie.

Gold? Ładowanie bez kąta? Poza tym, napisał Weak Spoty geniuszu...

Opublikowano

Albo superpersa albo jtigera 8,8, bo tam zarobisz najwięcej. Dlaczego? Amunicja. W T34, którego mam za jeden strzał płacę 1000 kredytów, porównując SP-250.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Love według mnie to badziew nawet skątowanego przebijam bez problemu wolny jak nie powiem co ...

T34 wolny dobre działo bardzo dobre działo wieza nie do przebicia (żadko co kolwiek mnie przebija)

JG Dobre działo 4 sek rel celne mało robi wolny i mięki

Pers wolny takie se działo bardzo dobry panceż

Is 6 Dobry panceż nawet szybki gówniane działo

FCM Szybki nawet dobre działo sły panceż

KW 5 -W miarę działo, nawet szybki, dobry panceż , wielki jak stodoła

Opublikowano

T34- świetne działo, penetracja, nie przebijana wieża. nie polecam Loewe, słaby pancerz jeżeli ktos potrafi strzelać, średnie działo i caly czas się pali.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ja bym nigdy na Twoim miejscu nie brał T34, teraz go tak znerfili, że wszystko wchodzi, mam na dwóch kontach T34 i żałuję zmarnowanej floty.

Na Twoim miejscu wziął bym T26E4 Super Pershing, świetna mobilność, odbija 90% pocisków ( 100% od noobów a te 10 % wejdzie od prosów). Działko fajne, spamerskie z 5-6 sekund przeładowania, przebija wsyzstko jak znasz WS.

Pozdrawiam

Opublikowano

Robson, kup se słownik po pierwsze, po drugie JgTiger 8.8 ma zarąbisty pancerz, a mobilność nieważna, bo to czołg pokroju T28... KamL0- SP jak zarobisz 80k na premce na brudno to powinieneś się cieszyć, a na T34 robisz spokojnie po 100k na czysto... Primo im tańszy tym gorzej zarabia, po drugie- im więcej zadasz tym więcej zarobków, a SP to raczej dużo nie zrobisz... Co do JgTigera, to w tej chwili najlepiej zarabiająca premka po Typie 59.

Opublikowano

Robson, kup se słownik po pierwsze, po drugie JgTiger 8.8 ma zarąbisty pancerz, a mobilność nieważna, bo to czołg pokroju T28... KamL0- SP jak zarobisz 80k na premce na brudno to powinieneś się cieszyć, a na T34 robisz spokojnie po 100k na czysto... Primo im tańszy tym gorzej zarabia, po drugie- im więcej zadasz tym więcej zarobków, a SP to raczej dużo nie zrobisz... Co do JgTigera, to w tej chwili najlepiej zarabiająca premka po Typie 59.

Mam T34 i nie jest tak pięknie jak mówisz. Żeby zrobić 100k musisz zadać 4k obrażeń. Na SP jest inny mnożnik obrażeń na zarobki. JTiger to TD, więc mimo tego, że ma super DPS zarabiać będzie mniej kredytów niż SP przy tych samych zadanych obrażeniach. Tu chodzi o balans. Nie da się porównać TD do meda, ale wychodzi na to samo. To zależy już tylko od stanu majątkowego i predyspozycji jeżdżenia czołgiem.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

CZO KURWA?! Im droższy czołg tym większy przelicznik. SP ma najgorsze zarobki z T8, a Jadźka ma duże zarobki, bo ma wysoki DPS i kosztuje dużo golda. Dude, zarobki nie zależą od rodzaju czołgu, tylko od ceny w goldzie. Robisz pośmiewisko dla każdego porządnego gracza w WoTa.

Opublikowano

jak narazie nie zdecydowny jestem każdy gracz to inne zdanie a co powiedzie na pomysł żeby kubić 2 VI tiery i grać na zmiane zdecydowanie łatwiej będzie sie grać bo nooby no i 2 czołgi zawsze

SigUserBG.png

Opublikowano

CZO KURWA?! Im droższy czołg tym większy przelicznik. SP ma najgorsze zarobki z T8, a Jadźka ma duże zarobki, bo ma wysoki DPS i kosztuje dużo golda. Dude, zarobki nie zależą od rodzaju czołgu, tylko od ceny w goldzie. Robisz pośmiewisko dla każdego porządnego gracza w WoTa.

To co tu napisałeś to dno

Opublikowano

Dno, to ty, bo jak masz 11k bitew i nie ogarnisz przelicznika lasy to wypierdalaj, a nie się czepiasz. Im droższy tym więcej zarobisz. SP jest tani jak barszcz i gówno nim przebijesz, a Jadźka ma lepszą pene, lepszy RoF i jest droższy. -,- Wypierdalaj jak ci się nie podoba rzeczywistość i idź grać w Tetrisa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...