Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów ( YANGI )

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilką myślałem tak nad tym łączeniem serwerów i wpadłem na taki pomysł. Czy nie opłacało by się zrobić nową postać na Monastyrze i kupić na nim 1kkk ( koszty bardzo małe ) i w po złączeniu serwerów przelać tą kwotę na Solar i jest się pro ? Tzn EQ i all nie ma obawy że nam na coś nie starczy czy to tak nie działa ?

Opublikowano

Przed chwilką myślałem tak nad tym łączeniem serwerów i wpadłem na taki pomysł. Czy nie opłacało by się zrobić nową postać na Monastyrze i kupić na nim 1kkk ( koszty bardzo małe ) i w po złączeniu serwerów przelać tą kwotę na Solar i jest się pro ? Tzn EQ i all nie ma obawy że nam na coś nie starczy czy to tak nie działa ?

Tylko że s26 na pewno nie ruszą.

Za duzo graczy, zeby laczyc z innym.

Opublikowano

Gdzies widzialem, że na 1 kraj ma być 1 serwer nowe poziomy skili z 70 nowych bossow.

Jak znajde to dam link

asd

Opublikowano

Ale zobacz s 26 i s1 nie ruszą bo tam i tak jest od groma osób i żeby poexpić albo znaleźć wolne ch na dt jest ciężko ;/ będą łączyć serwery obok sb np s2,3,4 nie wiem jak to dokładnie będzie ale na pewno nie połączą ci 12 z 26 ;p

Opublikowano

Pomysł wydaje się logiczny lecz nie mamy pewności jakie serwery z jakimi połączą i kiedy to nastąpi i czy wgl na 100% :)

Opublikowano

Nie opłaca się tak zrobić :)

Ponieważ nie połączą Solara( o ile wogóle połącza ) z starym serwerem Monastyr.

Gdyby tak się stało to większość graczy z Solara by skończyło grę i by pogorszyli sytuację z liczbą graczy !

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Opublikowano

Dokończe wypowiedź pana up . Mają to być tylko 4 pierwsze serwery i tylko ich społeczność ma być łączona , ale jednak wtedy nie będzie wiadomo co ile kosztuje , jedakże ludzie będą sobie zdawać sprawe że zostały połączone stare serwery , więc ceny i tak będą wysoki , czyli takie 1kkk to raczej mało będzie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie kupuj nie opłaca się ... Nigdy w życiu nie połączą starego z najnowszym serwerem ..

pewnie 25 z 26 połączą ..

Dokładnie.

Mówili coś na początku ,że Pierwsze serwery mają być łączone czyli s1 z s2 itd.

Na pewno nie połączą Solara z Monastyrem .

Opublikowano

ja myślę że ten kto mówi że dużo ludzi gra na s26 poprostu nigdy nie widzial przepenionego serwera z 2010r...

moim zdaniem będą max 3-4 serwery pozostawią 1 X i 26- złożony z 10-20 serwerów.

Apropo w temacie jak kupisz yangi na środkowym serwerze to masz dużą pewność że się złączy a i tak zarobisz jak je zostawisz (yangi).

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...