Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Switchbotv3 - zmiana bonów

kubinho100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż mam problem z programem Switchbotv3 by Padmak.

Problem polega na tym, że bez względu na to jaką ustawię prędkość zmiany bonów (czy to będzie 10, 100, 300, 400 czy 500) to program zmienia mi bony raz na 10 sekund.

Nie wiem w czym tkwi problem dlatego chciałbym się poradzić Was - fachowców.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź i pomoc w temacie!

Opublikowano

Ja mam Switchbota v3.1 i właśnie mam na nim taki problem. Na tym Swichu w pythonie jest taki problem, że tam wybieram tego m2python.dll i klikam Select Window czy jakoś tak i tam wyszukuje potem switchbot.py i jak daję RUN to wywala mi klienta z jakimiś "???????????????????????????????". A ludzie na YT normalnie odpalają i im zmienia kilka razy na sekundę..

Opublikowano

Ja mam Switchbota v3.1 i właśnie mam na nim taki problem. Na tym Swichu w pythonie jest taki problem, że tam wybieram tego m2python.dll i klikam Select Window czy jakoś tak i tam wyszukuje potem switchbot.py i jak daję RUN to wywala mi klienta z jakimiś "???????????????????????????????". A ludzie na YT normalnie odpalają i im zmienia kilka razy na sekundę..

wybiera się switchbotv3.dll, a nie python.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...