Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROŚBA] Złożycie mi komputer?

MrDr4gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Niedługo mam zamiar kupić komputer, cenowo do około 5tyś. zł.
Co jest najważniejsze? Z pewnością to, aby NFS Most Wanted 2012, Battlefield 3, MOHW i wszystkie inne gry chodziły na full detalach, bez lagów.

Z góry dziękuję!

* każdego nagrodzę 5 w profilu i kilkoma limitami lajków :)

Graphic Amator | MPC User | Good Player

Opublikowano

Jak byś nie przyuważył to dałem zwykłe macho które będzie miało ponad 1 cm zapasu ;d A ty dałeś 7970 bez GHz i nie ma SSD :f

Opublikowano

Jak byś nie przyuważył to dałem zwykłe macho które będzie miało ponad 1 cm zapasu ;d A ty dałeś 7970 bez GHz i nie ma SSD :f

Za to ja bym już tak na zasilaczu nie szczędził ;D. XFX 550w można dać do zestawu 3-3,5k, no ale 4k to już coś porządniejszego, przygotowanego na wszystko powinno być ;]

Faktycznie, co do ghz model mi się pomylił, ale wystarczy wziąć Zalmana Z9 i już się zmieści :E

Opublikowano

@up

gtx660 w takim budżecie? Arctic cooling freezer 13? Po cholere 32gb ramu i płyta za 730zł?

Wyjdź jak nie ogarniasz, powinieneś dostać warna.

On ma parasol, jemu wolno ;]

Przynajmniej sie nie kłóci ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...