Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Gm'a na wykrycie Fishbota

Phenomon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!Dzisiaj dostałem bana,za fishbota.GM spytał się czy jestem,odp. tak,następnie się spytał Czy coś widziałem? Odp. że nie,bo siedziałem na forum no i ban.Pytanie co odpowiadać GM w takiej sytuacji i jakie mają testy na wykrycie fb? Myślę,że ten temat może się też przydać innym.pzdr

phenomon.gif
Opublikowano

Oni stoją obok Ciebie przez jakiś czas w postacii jakiegoś moba.

On się zapytał co Ty widziales, a Ty musisz odpisać w jakiego moba/bossa gm byl przemieniony.

Opublikowano

fiszboty powiny bydź legalnę bo som pszydatne w Medku <222 kx

Ja umne wszystko na pewno lepiej ot ćebje<22.!!!!!!!!

Opublikowano

Kiedyś był poradnik że:

Kiedy GM Się Ciebie pyta odpisujesz mu że miałeś przybliżoną i odwróconą kamerke, a skupiałes się na łowieniu.

Może się uda, w każdym razie nie okazuj stresu.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Tak czy tak potem sprawdzą twoje logi ...

Więc bawienie się w Odpowiadanie, da im tylko większą satysfakcje z twojego bana . :D

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Siema!Dzisiaj dostałem bana,za fishbota.GM spytał się czy jestem,odp. tak,następnie się spytał Czy coś widziałem? Odp. że nie,bo siedziałem na forum no i ban.Pytanie co odpowiadać GM w takiej sytuacji i jakie mają testy na wykrycie fb? Myślę,że ten temat może się też przydać innym.pzdr

Nie wiem , dlaczego nałożył Ci bana ( pewnie nowy tGM ) .

Oto ich system :

Pojawia się obok gracza , zmienia się w 3-4 moby/bossy , pisze na chacie twój nick i czy jesteś , potem daje handel i na koniec pisze na PW .

Możesz napisać o odblokowanie konta . Napisz , że dostałeś niesłusznie bana bo nie widziałeś, żeby się w coś zmieniał i odpisałeś GM na pw .

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Opublikowano

Ale mu dałeś odpowiedź że siedziałeś na forum kiedy łowiłeś nie no odp była boska ;p ^^. A tak pozatym to po prostu piszesz że masz kamere przybliżoną i ci bana nie mogą dać .

Opublikowano

Kiedyś był poradnik że:

Kiedy GM Się Ciebie pyta odpisujesz mu że miałeś przybliżoną i odwróconą kamerke, a skupiałes się na łowieniu.

Może się uda, w każdym razie nie okazuj stresu.

Wiemy chyba wszyscy.

Ja tak kiedyś napisałem to powiedział że muszę mu powiedzieć dokładnie i go nie obchodzi jak miałem kamerę tylko że w jakiego moba trzeba mu się tłumaczyć ostro ponieważ zadawać pytania dlaczego normalny gracz który nie gra na hackach dostaje bana za to że miał inaczej ustawioną grę skoro w regulaminie nie ma jak mam mieć ustawioną kamerę i nie widziałem innej postaci niż swojej koniec kropka na tyle ;)

252723

Opublikowano

Twoja odpowiedź ... z tą odwróconą kamerką tak ci nie uwierzą .. Napisz ,że zmienił się w jakiegoś moba a ty nie znasz tego moba nazwy ;p może Przejdzie ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Młodszy brat łowił mi ryby a ja poszedłem zrobic sobie jesc, zaciekawił mnie jakis film a brat ma 5 lat i umie tylko zarzucić wędkę :D?

Opublikowano

nie zawsze w postaci moba, niekiedy sa niewidoczni i pytaja sie czy jestes i ty jak najszybciej musisz odp. zanim twoj bohater podniesie wedke

Opublikowano

ich system jest głupi i tyle , dają bana jak ja np. sobie spokojnie łowię nie zwracając na nic uwagi tylko sobie łowiąc a te zje... dadzą mi bana za to że sobie stoją powinni sprawdzać po logach jak im już wyskoczysz to mówisz że nie wiesz bo nei zwracasz na to uwagi , do tego jak Ci każe odpowiedzieć , to powiedz że nie ma w regulaminie niczego takiego że musisz opowiadać zrób ss i jak dostaniesz bana to ticket do supportu i będzie unban . Mi się tak udało :O

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale można zacząć do nich pisać w innym języku, jeśli oczywiście się go zna:] Np Francuski, Hiszpański :] Ale większość go nie zna, więc Angielski, tylko zespół zna język Angielski :/ Albo po prostu, nauczyć się paru słówek po francusku. :]

Opublikowano

powiedz ze nie znasz nazwy moba jezeli sie zapyta o nw wyglad kolory to mow ze jestes daltonista albo ze jestes niewidomy i na slepo lowisz

Hahahah :D

Udzieliłeś świetnej odp gdy łowiłeś ryby i powiedziałeś ,że siedzisz na Forum.

Dlatego dostałeś bana. Tych tekstów podali Ci koledzy wyżej.

Jest pare kategorii sprawdzania przez GM'ów :

-Szept

-Mob

-Przez szept musisz po prostu odpisywać mu na pytania,nawiązać rozmowę itd. jeżeli nie pyta o mobka. (Najlepiej wyłączyć wtedy cheata)

Jeżeli chodzi o tego moba to już wyjaśniali Ci :

-Młodszy brat łowiący rybki i nie możesz go zrozumieć jak wyglądał mob.

-Nie kojarzysz takiego moba z gry (Znaczy nie znasz jego nazwy)

-Gdy zaczynają pytać jak wyglądał to trzeba już improwizować. Np. ,że niczym nadzwyczajnym się nie wyróżniał od reszty mobów. itd.

Opublikowano

Heh, GM też ma inne sposoby. Np. gdy włączyłem sobie bota przez kilka godzin to on wypuścił psa na plaze który SAM atakował. W tedy akurta przyszedłem zobaczyć ile małzy miałem i zabiłem psa. Bo przecierz nigdy pies sam nie atakuje.......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...