Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Wyrzucenie zbednych elementow z obrazu

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykładowo biore jakis szablon do cms i mam tam logo ale z jakimis napisami i chce to wywalic, a nie potrafie :). W cm'esie przeciez moge to zmienic a normalnie nie. Jak to zrobic?

Opublikowano

Co dokładnie wywalić, pokaż css, jaki cms.

Rozpisz się bardziej.

Opublikowano

Mogę Ci pomóc jeżeli oczywiście masz dalej problem z tym :) . Weź pobierz sobie ten obrazek, zaznacz punkty w paint, które chcesz wyrzucić, oraz wrzuć w <code> zawartość overall_header.tpl tak jak pisać wyżej brauszu :)

Opublikowano

troche tego nie rozumiem, bo wywalilem zawartosc oh.. i dalej to jest. Przeciez to sie logiki nie trzyma ze ten plik wplynie na obraz zeby znikly te smieci

Opublikowano

wfqcj64rjsys.pngProszę

brawo i teraz mi wytłumacz, jak to bedzie wyglądało jak będzie chciał dodać coś w headerze? gg

Opublikowano

heh co to ma być, to czarne pole musi być, na tym tle wyświetla się rejestracja/logowanie. Bez tego jej prawie nie widać.. Chcesz żebym Ci pomógl Pisz gg: 44653074

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Jezus wywalasz poprostu z overall_header.tpl ten napis/img i gotowe. Co to za filozofia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...