Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uruchomieniem Battlefielda 3

Onksyt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum. Niedawno kupiłem sobie Battlefielda 3 (wersję cyfrową). Zainstalował się zaktualizował, ale kiedy chciałem włączyć kampanię wyświetla mi się ten menadżer gry a w nim pisze "incjalizacja" i tak sobie czekam aż w końcu okno znika i nic się nie dzieje, a czasem nawet okno nie znika. W przypadku innych trybów gry np. kiedy chcę dołączyć do jakiegoś serwera dzieje się to samo co z kampanią tylko nie pisze inicjalizacja tylko "dołączanie do serwera".Raz próbowałem odpalić gierkę z poziomu Origina w trybie offline i udało się grałem sobie super, pięknie, ładnie, ale kiedy następnym razem chciałem zrobić to samo wyskakiwało "Program battlefield3TM przestał działać" więc kolejny problem. Próbowałem reinstalować battlefielda, Origina, aktualizowałem sterowniki, ale nie wiem czy zrobiłem to dobrze bo zrobiłem to przy pomocy windowsa. Naprawiałem instalację-nic , wyłączałem antywirusa(mam Nortona 360)-nic. Szukałem na wielu forach pomocy niestety nic nie pomogło więc zwracam się o pomoc tu. Mam windows 7 SP1 Procesor Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz @2675 MHZ

Karta Graficzna ATI Radeon HD 5800 Series ~1024 MB [1280x1024]
I 4GB ramu i 85GB na dysku z BF3 i Originem
Mam nadzieję że wymieniłem wszystkie istotnie rzeczy proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...