Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

12lvl na metki - body czy mental

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebne mi to info na szybko. Chodzi o jak najszybsze rozwalenie metina.

12lvl - body (sejmitar+7)? czy może mental (pajęcza+7). Co będzie szybsze?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

dawaj mętala tego z silnym ćalem bo on ma ałre ktura daje durzo chita "czyli ataku jak by ktos nie wiedział <22 :*******,

Ja umne wszystko na pewno lepiej ot ćebje<22.!!!!!!!!

Opublikowano

Pytanie brzmi: Do czego ta postać ma być. Nie zwracaj uwagi na to co szybsze ale na to co lepsze.

Jeśli masz dobre eq do expa i zrobisz z tej postaci dropka to zdecydowanie Body.

Jeśli masz dobre eq do pvp i zrobisz z tej postaci pvp-ka to zdecydowanie Mental.

Osobiście polecam Body.

Opublikowano

To ma być postać która ma mieć dobry drop z metinów w m1 i ma je jak najszybciej rozwalać. Nigdy nie będzie miała większego lvlu. To jest postać tylko i wyłącznie na ten tydzień.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

jezeli masz wierzchowca lub kozystasz z wh w modzie to jak najbardziej body i pajecza ;)

jezeli nie to body i sejmiter ;P

To woj body, jak masz jakieś itemki do 12lv z hp to laduj mu staty w sile.

eq +6 all starcza wiec po kiego hp ?

mnisia+6 helmik +6 ttarcza +6 i starczy + jeszcze kolczyki miedziane +6/9 lub ze zreka +6 :P

i kosa ;D

Opublikowano

Menalem może i na 15 lvlu już pójdziesz na dzikusy , ale będziesz strasznie długo bił spota , a body może i słabszy ,ale szybciej ubije moby i dogoni mentala . To można powiedzieć że to sie wyrównuje .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Menalem może i na 15 lvlu już pójdziesz na dzikusy , ale będziesz strasznie długo bił spota , a body może i słabszy ,ale szybciej ubije moby i dogoni mentala . To można powiedzieć że to sie wyrównuje .

Co ty piszesz on sie pyta który będzie lepszy na 12 lvvu w bicu metków ja wole bodego ;p z eq 6+ spokojnie możesz bić a jakbyś miał miecz od 1 na 9+ to by było dobrze ale jak nie to sejmitar według mnie lepsyz .
Opublikowano

dawaj mętala tego z silnym ćalem bo on ma ałre ktura daje durzo chita "czyli ataku jak by ktos nie wiedział <22 :*******,

misze sie mentala a nie mętala, ciałem a nie ćalem, Aure a nie ałre dużo a nie durzo która a nie ktura hita a nie chita i nie <22 tylko <33 xD!

@topic

tak jak inni ci mówią to sie wyrównuje. Ja bym chyba brał mentala, bo na tym lv defa jest mało chyba że masz jakoś eq wyrobione to bierz bodziaka

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

Bodziak 20-30 ataku zawsze więcej zawsze szybciej rozwalisz ja sam ubijam metki w m1 10 lv bodziakiem koło 1 min metek z buta ...

Opublikowano

Zdecydowanie body. Ja na swoim dropku 12 lvl ładowałem 2 sił 1 wit i dawał radę z eq +6. Z metina bitwy nie wyskakują niewiadomo jakie mobki, żeby brać od razu mentala..

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...