Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rei..

korek120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem odnosnie cheata Rei.. Sprawdziłem już wszystko i nie działa. Mam najnowsza wersje, znajduje sie w folderze z grą, Visual c++ też wersja dobra, gra jest w oknie nie full screen. Pierw odpalam warz później cheata i nic.. Pomocy

Opublikowano

Nic czyli? Coś wyskakuje czy nic?Gra crashuje?

Spróbuj reia włączyć jako admin

te 2 pliki znajdują się w głównym folderze z grą?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Na 100% aktualna wersja Rei;a >? ?

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Tu masz link do Rei'a pobierz i zobacz czy zadziała http://www.mpcforum.pl/topic/903336-undetected-warz-esp-overlay-hack-v073/

@Napisał chyba więc nie jest pewien tego

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Steam czy zwykła wersja ?

Opublikowano

Odpalaj grę tak jak cheata z folderu nie z pulpitu. Wszystko uruchamiaj jako administrator.

Opublikowano

Nie działa

A wie ktoś moze co jest z WarZed? bo wczoraj mi działall jeszcze a dzis kazde nowego launchera pobrac, a na oficjalnej stronce jest chyba stary, bo nie działa

Opublikowano

Mam ten sam problem, czasami nawet bywało tak, że jakieś tam 'rysy' cheata się pojawiały po wyłączeniu gry...

sZ6iNEq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...