Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto ?

Zoombie78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pyatnie, czy warto kupować War Z ? Pytam, ponieważ słyszałem, że jest tyle cziterów, że rozgrywka jest bezsensowana, czy faktycznie jest taki problem ?

Opublikowano

Pyatnie, czy warto kupować War Z ? Pytam, ponieważ słyszałem, że jest tyle cziterów, że rozgrywka jest bezsensowana, czy faktycznie jest taki problem ?

Ja chwilowo zaopatrzyłem się w cheata, ale go usunę bo całkowicie psuje gre . . .

A tak patrząc na ESP to mało kto ma cheaty

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Każdy mówi że cheaterów jest dużo, zależy na jakich serwerach i miastach. Możliwe że jest ale z tymi darmowymi, a z tymi słabszymi cheatami da się cheatera zabić :)

Od 2 tyg. Spotkałem jedynie 3 cheaterów :P

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Osobiście w ciągu 2 dni zobaczyłem 14 cheaterów :) Norad , Clearviev , Boulder City , Stacja meteorologiczna , tyler ranch , Camp Splinter ; ) Kolesie celowali do mnie zza drzewa . Polecam wbijać na mniejsze serwery. +
Hahahaha jaki błąd mi wyszkoczył : odpowiedź została dodana ponieważ została za szybko napisana . Coś takiego :D

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Włacz esp w ClearWiew na serverze 20/30 osobowym zobaczysz ile cheaterów

A myślisz, że co ja robię ?

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Dobrze każdy widzi dużo cheaterów a inny mało, stop :P

Ja polecam grać na US tam zawsze gram i nie ma tylu cheaterów

Opublikowano

Czaka. Najpierw myśl co piszesz :) nie ma w każdej grze cheaterow zobacz sobie grę World of Tanks bez hackow, bez cheatow itp :P .

Topic : Lepiej nie chodź do smallville lotnisko i trochę podobnych miast do smallville tam napewno jest jakiś cheater. Tak jak up polecam serwery US cheaterow prawie nie ma.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Czaka. Najpierw myśl co piszesz :) nie ma w każdej grze cheaterow zobacz sobie grę World of Tanks bez hackow, bez cheatow itp :P .

Topic : Lepiej nie chodź do smallville lotnisko i trochę podobnych miast do smallville tam napewno jest jakiś cheater. Tak jak up polecam serwery US cheaterow prawie nie ma.

Chodziło mu pewnie o gry FPS bo w takich grach często są cheaterzy..

Opublikowano

Dobrze każdy widzi dużo cheaterów a inny mało, stop :P

Ja polecam grać na US tam zawsze gram i nie ma tylu cheaterów

...

Czytam Twoje posty(odpowiedzi) i widze, ze albo jestes tak naiwny ze ... albo grasz od swieta. Generalnie twierdzisz , ze jest malo cheaterow , a ja Ci powiem , wlacz zwykle ESP i zobaczysz REALNY swiat WarZ , zobaczysz :)

Polecasz serwery US, fuc.. , polecasz serwery z mala iloscia graczy, fuc... . To Ci wytlumacze taktyke. Obecnie gra WarZ powinna przyjac nazwę Ch@tZ dlatego, ze teraz jest to gra hack vs. hack i kazdy chcac uniknac wspomnianych pojedynkow, ucieka na serwery z 5-15 graczami gdzie bardzo latwo wylapac "uczciwych" graczy, gdzie jescze graja ludzie myslacy, ze kazda ich smierc w grze jest calkiem "normalna" i przypadkowa. I tak to wyglada, Ty i inni swoimi postami, piszacy takie bzdury, napedzacie innym "mieso armatnie" , a moze to dobrze ... ;)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

@UP

Od jakiegoś miesiąca nie grałem w warz ale wcześniej to nie było tak dużo tak jak pisałem, lecz nawet jakieś 4dni pograłem i spotkałem tylko 2cheaterów

A logałem w takich miejscach jak, Tylor Ranch,Camp Splinter, Lotnisko, i czasami do clearview chodziło to tam właśnie jednego cheatera spotkałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...