Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra typu World of Tanks? Polecacie?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie gierkę??? Jest podobna do World of Tanks??? Opiszcie ją krótko oraz napiszcie co się wam w niej podoba, a co nie??? Czy ma dużo BUGÓW???

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

zgadzam się z up.

A co do bugów to może jakieś się znajdą, ale warto pamiętać że to jest jeszcze beta. Dużo może się jeszcze zmienić.

Opublikowano

Polecam. Narazie tylko samoloty, ale na o wiele wyższym poziomie niż te z World of Warplanes. Drzewko rozwoju podobne do tego z WoT'a. Bugów nie znalazłem, jeśli jakieś są i zostaną zgłoszone to na pewno zostaną naprawione (beta). Czołgi i statki już są, ale na razie tylko sterowane przez komputer. Kto wie jak to wyjdzie w jednej bitwie Powietrze vs Ląd vs Woda? Myślę, że zajebiście. Polecam zasmakować tego ciasta.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Szukasz przygody z samolotami? To tylko War Thunder aktualnie jeśli nie lubisz symulatorów typu IŁ-2 lub Wings of Prey. Robi tą gre solidna firma a nie jakieś ŁorGEJming ścierwowate, które nie potrafi sobie poradzić z bugami.

Opublikowano

Jest "Project Tank" tyle ze to nieudany klon WoT'a. Jak ci sie nudzi to mozesz sprobowac (jest Closed Beta )

Untitled.png

Opublikowano

war thunder gówno jak nic ;) bez joysticka praktycznie nic nie robisz, a jak juz opanujesz klawke to te sterowanie i tak nie bd tak efektowne jak na dżoju. A za jakiś rok ta gra zrobi się tak samo gówniana jak WoT :) chodzi mi o to, że zrobi się to typowo gra "płacisz? wygrywasz" "nie płacisz? gówno pograsz"

09071535498836998897.png

Opublikowano

@Wiśniowy Zobaczymy jaka będzie przyszłość tej gry w momencie, gdy ją przeżyjemy :) Zapewne pójdą koniec końców na kase, taka kolej rzeczy w grach free2play. Mam nadzieję,że nie tak pazernie jak WG.

Ale co do wypowiedzi o joysticku to nie zgodzę się. Bitwy zręcznościowe i historyczne są typowo pod myszkę i klawiaturę zrobione, a właśnie mało co na JS idzie ugrać. Ciężko także dobrze wyregulować joya na tego typu bitwy. W WT są bitwy realistyczne i to one są przystosowane do JS, tam z kolei myszka nie ma szans na wystartowanie nawet. Może po prostu pograj, bo większość śmiga na myszkach i joysticki wymiękają.

Opublikowano

war thunder gówno jak nic ;) bez joysticka praktycznie nic nie robisz, a jak juz opanujesz klawke to te sterowanie i tak nie bd tak efektowne jak na dżoju. A za jakiś rok ta gra zrobi się tak samo gówniana jak WoT :) chodzi mi o to, że zrobi się to typowo gra "płacisz? wygrywasz" "nie płacisz? gówno pograsz"

Mam joystick i jakoś wygodniej mi się lata i strzela na myszce ;)

Dla początkujących, którzy pierwszy raz spotykają się z takim symulatorem - mycha

Dla amatorów czy bardziej zaawansowanych plejerów - joystick.

Żeby opanować kierowanie joystickiem trzeba trochę wprawy ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Mam joystick i jakoś wygodniej mi się lata i strzela na myszce ;)

Dla początkujących, którzy pierwszy raz spotykają się z takim symulatorem - mycha

Dla amatorów czy bardziej zaawansowanych plejerów - joystick.

Żeby opanować kierowanie joystickiem trzeba trochę wprawy ;)

Tylko nie napisałeś jednego, tego co napisałem wcześniej. Gra zrobiona jest tak,że jeśli spotka się dwóch graczy doświadczonych, z czego jeden będzie leciał na myszce, drugi na JS to ten drugi nie ma szans jeśli będzie to bitwa arcade. Na bitwach historycznych szanse będą już równe. A na realistycznych gracz na myszce nawet nie wystartuje, bo rozbije się po przeleceniu kilkuset metrów. Problem w tym,że chcący grać na JS muszą czekać całą wieczność na rozpoczęcie bitwy.

Opublikowano

Gra na poziomie.

Są samoloty, drzewo technologiczne jak w World of Tanks, są też działa przeciw lotnicze, samochody, czołgi, statki. Moim zdaniem o wiele lepsza gra niż World Of Tanks.

Opublikowano

Jest świetna... Polecam (lepsza od war of warplanes) grafika 10/10 feeling latania jest bardzo dobry do tego drzewka rozwoju sa przeswietne wiec polecam :)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...