Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] AD Sona

zappu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko właśnie mnie coś naszło żeby potrollować i słyszałem coś o ad sonie a więc tak

Wystartowałem z Dorans Bladem zdobyłem 1 killa

Wróciłem po long sworda

Potem znów 2 - 3 zabicia i po b.f. sworda

Złożyłem BTR, BT

I już miałem konczyć phantom dancera

Lecz niestety wygraliśmy ;)

O to moje staty

zc9dhv.jpg

Co myslicie o takiej opcji >?

Opublikowano

Na normalach to sobie możesz nie wspominając lepiej już nic o Twojej farmie.

Co nie zmienia faktu, że AD Sona 4lulz jest viable.

Opublikowano

Na low lv miałem przyjemność zagrać na bocie przeciwko nunu i ad sonie.

Może nie ma bogatego dmg jak np MF, czy Vayne ale potrafi zabić na ult + combo. ;)

Opublikowano

Nie starałem się farmić jak powiedział grałem 4 fun :)

do tego grałem z irelią której oddawałem farme więc mogłem sobie pofarmić tylko troszke po zakupie Infinity Edge :) al hejtujcie dalej ;)

Opublikowano

ad sona jest tak dobra jak ad soraka ,bo ma heala i dla mnie nic po za tym

ale jezeli chcesz moja opinie to tak

1.slaba farma

2.normal game

­

Opublikowano

Dlaczego hejtujecie o farme ? skoro miał tyle fragów to zapewne ciągle latał z teamem, czyli nie farmił tylko wygrywał. Nie mówcie że farma jest najważniejsza bo przy takich grach jak ta tylko fragi i do przodu.

Opublikowano

AD Sona taka sobie, zdecydowanie lepszy support ADC to Lulu, dodatkowy DMG z pasywki, ten niby stun z W na aż 2.5 sekundy, tarcza, slow, ultem sie leczy, zajebista.

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy to stary skin sony i pisze 1 min ago... wyszukałeś to w necie oszukańcu...

Zanim zaczniesz się wypowiadać w tym temacie wbij chociaż z 5lvl, żeby mieć jakiekolwiek info o tej grze.

Staty są ze strony lolking

Opublikowano

Taki pajac tego nie zrozumie :P

pomylił się człowiek, może nie wchodzi na lolkinga żeby zobaczyć swoje staty bo ma clienta? Pomyśl. A nie, Ty nie zrozumiesz.

AD Sona useless bo to najwiekszy papier chodzący po ziemi

Opublikowano

Jak sam powiedziałeś "coś naszło żeby potrollować". Sona jest tylko po to, żeby naszło cię kiedyś tym potrollować, w ostateczności można tym iść na supporta gdy lepsze picki typu Tresh, Soraka, Taric, Leona dostały bana na rankedach. Ta postać niestety nie dość że papierowa to jeszcze bez escape mechanismu, tak więc supportować nie daje rady nawet samą siebie. A to wszystko od czasu pewnego remake'u który zniszczył jej buffy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...