Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana funkcji przycisków w a4tech x7 (XL-750BF)

manioo77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,

jestem nowym użytkownikiem tego forum i jest to mój pierwszy temat Dobra, do rzeczy. Ostatnimi czasy zepsuła mi się myszka (a właściwie lewy jej przycisk). Mój gryzoń posiada również przycisk o nazwie "3xfire" lub coś takiego (chodzi o ten przycisk obok lpm, który po kliknięciu odczytuje 3 kliknięcia lpm). Dobra i teraz jeżeli nie działa mi lewy przycisk myszy, to czy mógłbym zmienić funkcje tego "3xfire" na funkcje lpm ? Teraz trochę bardziej po polsku, chce po prostu aby ten mały przycisk "3xfire" działał jak lpm. Czy jest to możliwe ? Jeżeli tak to prosiłbym o mały instruktaż jak to zrobić ;P

@Chodzi o mysz a4tech x7 XL-750BF green !!!
Opublikowano

Razem z myszką, powinieneś mieć płytę ze sterownikami Oscar.

Odpal oprogramowanie i powinieneś mieć panel z ustawieniem przycisków i obrazek, który pokazuje strzałkami który przycisk jaki ma numerek.

W moim przypadku 3x fire ma numer 7, w twoim raczej też.

klikasz na 7 przy tych rozwijanych paskach (powinno tam pisać treble klick), wybierasz zakładkę mouse i left button.

Klikasz po lewej na dole na tą strzałkę na myszkę, czekasz sekundę i powinno być wszystko ok.

post-128215-0-77689700-1364826429_thumb.jpg

Opublikowano

Nie mogę znaleźć pudełka oraz płytki z oprogramowaniem ;/ Mógłbyś jakoś wstawić na jakiś portal ten cały program? Albo napisać mi dokładną nazwę, bo już jeden ściągałem i nie chciał wykryć urządzenia ;s Wyskakuje mi takie coś: l1m5zyF.png

Opublikowano

ok, sorka, nie było mnie w domu chwilę.

Spróbuję wrzucić to i podeślę ci zaraz link na PW jeśli się uda, jak nie to napisze w tym poście.

@ok, wrzuca się, jednak przy moim necie to chwilę potrwa minimum 25 minut, ale jak się wrzuci to podeślę link

Opublikowano

Próbowałeś pobrać z tej strony jakieś sterowniki? Na początku może idą w miarę jakieś 30-50kb/s , ale po 2-3 minutach jak ściąga się po 5kb/s to jest super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...