Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] znacie jakieś servy na których famas jest zakazany?xd

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak jak up.... chciabym sobie pograć troche medykiem ae wiadome że medic vs famas to porażka .... więc znacie serv gdzie admin wyjebowuje za famasa abo automatycznie czy coś?xD

YAY

Opublikowano

Wątpię że na jakimkolwiek serwerze wywalą kogoś bo ma famasa ... logic.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Pamiętam że kiedyś był taki portugalski serwer na którym w zadach było napisane że nie można używać famasa ale w praktyce wyglądało to inaczej.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

wiem że byy takie servy że famas by zabroniony i coś tam jeszcze i że każdy kto mia famasa by kickany przed adma .... pytam się wasz czy znacie i czy są jeszcze takie servy...

YAY

Opublikowano

Jak ktoś potrafi grać to i gościa z famasem uwali , taki serwerów jest kilka ale admów nie ma i zasady idą się jebać .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Jak znajdziesz serwer NO FAMAS to tam bedzie MG36 nie wiem czy taka bron masz ale mowie . po za tym teraz juz nie kickają za famasa

E9mwj60.png

Opublikowano

Jeśli pamiętam dobrze nazwe to jest portugalski serwer Ous Lusidas na którym zabronione są wszystkie OP bronie typu L85, mg36,famas itp. grałem na nim sporo i zasady są trzymane ostro więc bardzo przyjemn ie sie gra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...